top of page

Meten met Google Analytics

Veel van de cookies die je voorheen kon gebruiken voor het tracken van bezoekers op je website zijn niet meer beschikbaar. Er heeft een verschuiving plaats gevonden van third party data naar first party data. Met Google Analytics 4 helpen we je om alsnog zoveel mogelijk data rechtstreeks van je bezoekers te verzamelen en inzicht te krijgen in je doelgroep en de resultaten van je online marketing campagnes.

Eric Coppenhagen en Ronald van Voorthuizen
Eric Coppenhagen portret

Eric Coppenhagen

Marketing consultant

Samenwerken met Interactive Monkey

Het team van Interactive Monkey weet precies hoe ze Google Analytics 4 voor je moeten inrichten om zoveel mogelijk data rechtstreeks van de bezoekers op je website te verzamelen.

Krijg inzicht in de meest belangrijke statistieken

Maak beslissingen op basis van betrouwbare data

We dagen onszelf uit en kijken altijd wat beter kan

Waar kunnen we je nog meer mee helpen?

Google Ads & social media

Barbier Rogier

Voor barbershop Barbier Rogier hebben we een succesvolle Google Ads en social media campagne opgezet. In no-time steeg het aantal afspraken met 40 procent en wisten we de campagnekosten sterk te verlagen.

Website Barbier Rogier Weesp
Apple Macbook Pro mock up

Google Ads

Een overzicht van tevreden klanten

Humanitas 't Gooi logo
Logo Eliza Vastgoed
Amphitec logo
De Springkussen Koning logo
Barbier Rogier logo
Finch Capital logo
Best Boom en Tuinverzorging logo
Rebain International logo

Wat onze klanten zeggen

Rolf Lepp - Riverparc

We wilden een nieuwe website op een nieuw platform met tegelijkertijd een uitbreiding van het aantal functionaliteiten. We kwamen al snel in contact met Interactive Monkey. Van offertestadium tot oplevering van onze nieuwe website ging de samenwerking perfect. In 8 weken tijd is het geheel gerealiseerd.

Partner badge Wix

Monique Noya - Noya Coaching

Ik kan Interactive Monkey van harte aanbevelen. De communicatie was vlot, de advisering pro-actief en en zorgvuldig. Mede dankzij de support van Interactive Monkey heeft mijn website een zeer professionele uitstraling gekregen. Het persoonlijke contact heb ik gewaardeerd, als klant voelde ik mij gezien en serieus genomen.

Partner badge Wix
bottom of page