top of page
Interactive Monkey logo transparant

Webapplicatie laten maken

Wanneer je een gebruiksvriendelijke webapplicatie laat maken door Interactive Monkey zorgt dit ervoor dat de teams binnen jouw bedrijf sneller, efficiënter en met minder fouten kunnen werken. Zo bespaar je niet alleen tijd en geld, maar werken jouw medewerkers ook met meer plezier aan hun taken.

Een webapplicatie laten maken

Met een goede webapplicatie kun je veel van de bedrijfsprocessen binnen jouw bedrijf automatiseren. Het zorgt ervoor dat de teams binnen jouw bedrijf efficiënter en met minder fouten werken. En het mooiste? Met de kosten die je bespaart heb je de investering in het laten maken van een webapplicatie zo terug verdient. Met de experts van Interactive Monkey zet je de volgende stap in automatisering.

Software die met je mee groeit

Of je nu een intern kennisplatform wilt laten maken, bedrijfsprocessen wilt stroomlijnen of op zoek bent naar efficiënte planning software: De experts van Interactive Monkey maken het mogelijk. Door slimme technieken en functionaliteiten te combineren, kunnen we zelfs de meest uitdagende software voor je ontwikkelen. Daarnaast zorgen we ervoor dat de ontwikkelde software met jouw bedrijf meegroeit.

Waar kunnen we mee helpen?

Bedankt voor je bericht!

CONTACT OPNEMEN

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen doen?

Plant achtergrond

HOW IT WORKS

A simple, yet effective three step process

  • This is your Product section paragraph. It’s an ideal place to showcase the types of products available, and underline any important or unique features.

  • This is your Product section paragraph. It’s an ideal place to showcase the types of products available, and underline any important or unique features.

  • This is your Product section paragraph. It’s an ideal place to showcase the types of products available, and underline any important or unique features.

ONZE WERKWIJZE

Onze werkwijze helpt je in 3 stappen naar groei

  • Tijdens onze kennismaking bespreken we je doelstellingen en bedrijfscultuur. Wat zijn je ambities, wat zijn je doelen, wat is de verwachte customer lifetime value en wat verwacht je met betrekking tot omzet en aanvragen? Wanneer we dat helder hebben starten met een kansenonderzoek. We analyseren de markt, de potentiële groei en welke kanalen we het beste kunnen inzetten. Op basis hier van maken we een op maat gemaakt plan.

  • Wanneer het plan van aanpak definitief is kunnen we aan de slag met de implementatie. We maken of optimaliseren je website, richten de online marketing campagnes in en zorgen dat alle tools om de resultaten te meten zijn ingericht. Tijdens dit proces word je natuurlijk goed op de hoogte gehouden van alle vorderingen. En dan is het grote moment daar, we gaan je nieuwe website en online marketing campagnes live zetten.

  • Tijdens onze 30 dagen sprints gaan we aan de slag om jouw doelstellingen te overtreffen. Maandelijks ontvang je een rapportage met de behaalde resultaten en bespreken we wat er goed gaat en op welke onderdelen er mogelijkheden tot verbetering zijn. Wanneer je geen behoefte hebt om maandelijks de resultaten en eventuele verbeterpunten te bespreken is het ook mogelijk dit een per kwartaal of per half jaar te doen. 

bottom of page