top of page
Interactive Monkey logo transparant

Online marketing strategie

Tegenwoordig zijn er zo veel kanalen die je in kunt zetten dat een goed doordachte online marketing strategie onmisbaar is geworden. Wil je het maximale uit jouw budget halen? Dan moet je er voor zorgen dat je op het juiste moment en via de juiste kanalen de juiste boodschap overbrengt.

Een effectieve online marketing strategie

Je wilt natuurlijk dat elke euro die je in je online marketing investeert dubbel en dwars wordt terugverdiend. Het geheim van blijvend succes? Een goed doordachte online marketing strategie. Daarmee maak je niet alleen bewuste keuzes, maar zorg je er ook voor dat je er aan houdt. Zo bouw je stap voor stap aan een effectieve online marketing machine, waarbij elke actie verder bouwt op de vorige.

Er liggen vele kansen voor het oprapen

Er liggen vele kanalen en daarmee kansen voor het oprapen. Maar hoe kies je de juiste? Hoe zorg je ervoor dat het ene kanaal het andere aanvult? Hoe weet je wat voor jouw doelgroep relevant is? En, is dat over 3 maanden nog steeds zo? Met een doordachte online marketing strategie bieden we je het kompas dat je nodig hebt: helderheid, structuur en een route naar een succesvolle toekomst.

Waar kunnen we mee helpen?

Bedankt voor je bericht!

CONTACT OPNEMEN

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen doen?

Plant achtergrond

HOW IT WORKS

A simple, yet effective three step process

  • This is your Product section paragraph. It’s an ideal place to showcase the types of products available, and underline any important or unique features.

  • This is your Product section paragraph. It’s an ideal place to showcase the types of products available, and underline any important or unique features.

  • This is your Product section paragraph. It’s an ideal place to showcase the types of products available, and underline any important or unique features.

ONZE WERKWIJZE

Onze werkwijze helpt je in 3 stappen naar groei

  • Tijdens onze kennismaking bespreken we je doelstellingen en bedrijfscultuur. Wat zijn je ambities, wat zijn je doelen, wat is de verwachte customer lifetime value en wat verwacht je met betrekking tot omzet en aanvragen? Wanneer we dat helder hebben starten met een kansenonderzoek. We analyseren de markt, de potentiële groei en welke kanalen we het beste kunnen inzetten. Op basis hier van maken we een op maat gemaakt plan.

  • Wanneer het plan van aanpak definitief is kunnen we aan de slag met de implementatie. We maken of optimaliseren je website, richten de online marketing campagnes in en zorgen dat alle tools om de resultaten te meten zijn ingericht. Tijdens dit proces word je natuurlijk goed op de hoogte gehouden van alle vorderingen. En dan is het grote moment daar, we gaan je nieuwe website en online marketing campagnes live zetten.

  • Tijdens onze 30 dagen sprints gaan we aan de slag om jouw doelstellingen te overtreffen. Maandelijks ontvang je een rapportage met de behaalde resultaten en bespreken we wat er goed gaat en op welke onderdelen er mogelijkheden tot verbetering zijn. Wanneer je geen behoefte hebt om maandelijks de resultaten en eventuele verbeterpunten te bespreken is het ook mogelijk dit een per kwartaal of per half jaar te doen. 

bottom of page