top of page

Online marketing strategie

Effectieve online marketing strategie

De online marketing experts van Interactive Monkey weten alles van het opzetten van effectieve online marketing strategieën. Hiermee zorgen we voor een constante en voorspelbare stroom aan leads en verkopen. Samen stellen we vast wat de doelen van jouw bedrijf zijn. Op basis hiervan stippelen wij de route uit en bewaken de koers. Zo zorgen we dat je het maximale uit je investering haalt.

Ronald van Voorthuizen Inez Kruijswijk samenwerken
Eric Coppenhagen portret

Eric Coppenhagen

Marketing consultant

Samenwerken met Interactive Monkey

Wij laten niks aan het toeval over. Onze online marketing specialisten helpen je aan een betrouwbare en doeltreffende online marketing strategie.

We starten niet zonder goede online marketing strategie

Jouw dedicated accountmanager houdt je op de hoogte

We dagen onszelf uit en kijken altijd wat beter kan

Waar kunnen we je nog meer mee helpen?

Website design & SEO

Stay Golden

Voor haar- en baardverzorgingsmerk Stay Golden ontwikkelden we een herkenbare huisstijl en een gebruiksvriendelijke website. In korte tijd groeiden de bekendheid én het aantal bestellingen.

Website Stay Golden
Apple Macbook Pro mock up

Website

Een overzicht van tevreden klanten

Humanitas 't Gooi logo
Logo Eliza Vastgoed
Amphitec logo
De Springkussen Koning logo
Barbier Rogier logo
Finch Capital logo
Best Boom en Tuinverzorging logo
Rebain International logo

Wat onze klanten zeggen

Rolf Lepp - Riverparc

We wilden een nieuwe website op een nieuw platform met tegelijkertijd een uitbreiding van het aantal functionaliteiten. We kwamen al snel in contact met Interactive Monkey. Van offertestadium tot oplevering van onze nieuwe website ging de samenwerking perfect. In 8 weken tijd is het geheel gerealiseerd.

Partner badge Wix

Monique Noya - Noya Coaching

Ik kan Interactive Monkey van harte aanbevelen. De communicatie was vlot, de advisering pro-actief en en zorgvuldig. Mede dankzij de support van Interactive Monkey heeft mijn website een zeer professionele uitstraling gekregen. Het persoonlijke contact heb ik gewaardeerd, als klant voelde ik mij gezien en serieus genomen.

Partner badge Wix
bottom of page