Een goede website start bij Interactive Monkey.

Bij Interactive Monkey kies je niet voor een standaard template, maar krijg je een unieke website. We ontwikkelen websites die scoren in Google en aanzetten tot actie.

Website laten maken

 

Wij bouwen goed vindbare en converterende websites.

Tegenwoordig kan je niet meer zonder een goede website. En met goed bedoelen we niet een website die er alleen goed uit ziet. Een goede website moet makkelijk gevonden worden door jouw klanten in zoekmachines en moet aanzetten tot actie. Hierbij horen de juiste teksten, intuïtieve navigatie, interactive tools en aantrekkelijke call-to-action’s.

Interactive Monkey maakt gebruik van bewezen technieken. Onze designers en developers maken gebruik van WordPress, Wix en Shopify voor het maken van webshops. Door gebruik te maken van deze platforms garanderen we een website die technisch in perfecte staat is en daardoor goed vindbaar is in zoekmachines en goed converteert.

Een conversiegericht website, zelf gemakkelijk te beheren én goed vindbaar in zoekmachines. Laat je nieuwe onverslaanbare website ontwikkelen door het ervaren team van Interactive Monkey.

"Van de offerte tot de oplevering van onze nieuwe website ging de samenwerking perfect".

Rolf Lepp, Riverparc

Contact

Neem contact op.

Meer weten over hoe we werken en wat we precies voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op voor een gesprek op locatie of via Zoom.

Doormiddel van het gebruik van dit contactformulier geef je Interactive Monkey toestemming voor het beveiligd opslaan en verwerken van je persoonsgegevens. We nemen binnen één werkdag contact met je op.

Bedankt voor je bericht.