Website laten maken

Opvallen met je nieuwe website? Bij Interactive Monkey kies je niet voor een standaard template, maar krijg je een unieke website. Met bewezen technieken maken we websites die goed scoren in Google en bezoekers aanzetten tot actie.

Online marketing diensten / Website laten maken

Inez Kruijswijk en Eric Coppenhagen Interactive Monkey

Wij maken goed vindbare websites

Tegenwoordig kun je als bedrijf natuurlijk niet meer zonder een goede website. Met de juiste teksten, duidelijke call-to-action’s en gemakkelijke navigatie zorgen we voor een website die goed scoort in Google en bezoekers aanzet tot actie.

 

De web designers van Interactive Monkey maken websites in WordPress en Wix. Beide perfecte platforms voor zoekmachine vriendelijke websites die gemakkelijk zelf te beheren zijn.

Een nieuwe website laten maken

Interactive Monkey doet het net even anders. Wij werken nauw met je samen bij het ontwikkelen van jouw nieuwe website. Jij weet namelijk als geen ander hoe jouw doelgroep denkt en hoe de markt in elkaar zit.

Samenwerken met Interactive Monkey

Je krijgt een unieke website die speciaal voor jouw bedrijf op maat gemaakt is

We werken met een ervaren team online marketing experts aan jouw website

Vooraf spreken we een vaste prijs af en laten we precies weten wat je voor je geld mag verwachten

Vind hier de meest gestelde vragen

Wat kost het om een website te laten maken?


De kosten voor een website zijn erg verschillend. Dat hangt onder andere af van de grootte van de website en de functionaliteiten waarover de website moet beschikken. Voordat we je een prijsopgaaf sturen bespreken we samen je wensen, denken we met je mee en komen we tot een goed plan dat binnen jouw budget past.
Zorgen jullie ook voor het onderhoud van de website?


Ja, we bieden een service level agreement (SLA) aan voor alle websites die we maken. Sluit je deze overeenkomst met ons af, dan zorgen wij dat je website snel, veilig en up-to-date blijft.
Kan ik de website straks zelf gemakkelijk aanpassen?


Wij gebruikt het zeer gebruiksvriendelijke CMS van WordPress of Wix, zodat je de website zelf gemakkelijk kunt beheren. Bij het opleveren van de website geven we uitleg over hoe je WordPress of Wix gebruikt.

Eric Coppenhagen Interactive Monkey

Neem contact op

Waar kunnen we mee helpen?

Waar kan Interactive Monkey je mee helpen?

Wanneer kunnen we je het beste bereiken?

Webdesign & webdevelopment

Riverparc

Stichting Oeverveiligheid Riverparc heeft ons gevraagd een platform te ontwikkelen waar zij nieuws met bewoners van de wijk kunnen delen en waar de bewoners op een forum met elkaar kunnen discussiëren over de laatste ontwikkelingen in de wijk.

Mac Book mock up website
Website Stichting Oeverveiligheid Riverparc

Een kleine greep uit ons portfolio :

Amphitec logo
Logo Barbier Rogier
Logo CAPE Holland
Logo Destress Lab
Logo Best Boom en Tuin
Logo Finadi
Logo Finch Capital
Logo Gitaartabs
Logo Nexxt Gym
Logo DMS Netherlands