WEBSITE LATEN MAKEN

Een professionele website laten maken

Ieder bedrijf heeft zijn eigen verhaal en vraagt om een online uitstraling die daar bij past. Daarom maken wij jouw nieuwe website precies zoals jij dat wil. We gebruiken bewezen technieken om de website gebruiksvriendelijk te maken en om er voor te zorgen dat deze goed scoort in zoekmachines.

Je kunt er dus van uit gaan dat we jou voorzien van een uniek webdesign met conversie verhogende ‘call-to-actions’ en zoekmachine-vriendelijke landingspagina’s.

GOED VINDBAAR IN GOOGLE

Fijn om een nieuwe website te hebben, maar zonder bezoekers heb je er niks aan. Wij zorgen er daarom voor dat je ook hoog in de zoekmachines staat!

GEMAKKELIJK ZELF BEHEREN

Als je af en toe kleine aanpassingen moet doen aan de website is het fijn dat je dat gemakkelijk zelf kunt doen. Daarom hebben wij gekozen voor Wix als platform.

EEN UNIEK DESIGN

Je krijgt uiteraard een design dat speciaal voor jouw bedrijf ontworpen is. Onze webdesigners zorgen ervoor dat de website exact bij jouw uitstraling past.

TEVREDENHEIDSGARANTIE

Wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent. Daarom bieden wij bij ieder webdesign project een gratis revisie aan en zorgen we dat de website volledig naar wens is.

Wix website laten onderhouden

Laat je Wix website onderhouden door Interactive Monkey. Wix is het ideale CMS voor iedere ZZP'er of MKB bedrijf, maar is voortdurend in ontwikkeling. Dit vereist dan ook het nodige onderhoud. Voornamelijk omdat er steeds nieuwe updates van toegevoegde applicaties verschijnen. 

  • LinkedIn Interactive Monkey
  • Interactive Monkey Instagram page
  • Interactive Monkey Facebook page

Klaar om te starten?

Korte vraag? Chat met ons!

Contact

Varenmeent 7

1218 AN Hilversum

Nederland

t: +31 6 29 727 235

e: info@interactivemonkey.nl

Volg ons op social media:

  • LinkedIn Interactive Monkey
  • Instagram Interactive Monkeyamm
  • Facebook Interactive Monkey

© Interactive Monkey 2021. Alle rechten voorbehouden.