Relevant verkeer naar jouw website met Google Ads.

Google is uitgegroeid tot een onmisbaar marketing kanaal voor bedrijven die willen groeien. Met onze doelgerichte aanpak zorgen we voor relevante bezoekers op jouw website.

Google Ads

 

Gerichte Google Ads campagnes zorgen voor relevant verkeer naar jouw website.

Hoe we zorgen voor relevante bezoekers op jouw website? Het antwoord is simpel: we zorgen dat we de juiste mensen bereiken door slim gebruik te maken van de targeting mogelijkheden die Google biedt, zoals targeting op locatie of het soort apparaat dat iemand gebruikt. Zo betaal je alleen voor relevante bezoekers op je website.

Gemiddeld genomen is het het aantal bezoekers dat je website weer verlaat zonder actie te ondernemen 95%. Door remarketing in te zetten zorgen we er voor dat deze gebruikers alsnog overtuigd raken van jouw producten of diensten. Hiervoor gebruiken we bijvoorbeeld Google Display advertenties of YouTube video advertenties.

Interactive Monkey beschikt over een team van experts die gespecialiseerd zijn in Google Ads en Google shopping campagnes. We staan voor je klaar en gaan graag voor je aan de slag.

"Met de hulp Interactive Monkey is het aantal afspraken via de website met ruim 70% gestegen".

Timo Smit, Barbier Rogier

Contact

Neem contact op.

Meer weten over hoe we werken en wat we precies voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op voor een gesprek op locatie of via Zoom.

Doormiddel van het gebruik van dit contactformulier geef je Interactive Monkey toestemming voor het beveiligd opslaan en verwerken van je persoonsgegevens. We nemen binnen één werkdag contact met je op.

Bedankt voor je bericht.