top of page

Contact

Home  /  Contact

Neem contact op met Interactive Monkey

Met een dynamisch team online marketing specialisten in Hilversum hebben we alles in huis om jouw bedrijf te helpen groeien. Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Je kunt ons ook een e-mail sturen of bellen op 035 77 232 62.

Eric Coppenhagen portret

Eric Coppenhagen

Marketing consultant

Klaar om te groeien met jouw bedrijf?

Neem contact op

Wanneer ben je het best te bereiken?

Offerte tool

Aircovooru.nl

Voor Aircovooru.nl bouwden we een online tool voor het aanvragen en ondertekenen van offertes. Inmiddels is de tool in gebruik door potentiële klanten van Aircovooru.nl en winkelbezoekers van Hubo.

Aircovooru.nl website
Apple Macbook Pro mock up

Offerte tool

Een overzicht van tevreden klanten

Humanitas 't Gooi logo
Logo Eliza Vastgoed
Amphitec logo
De Springkussen Koning logo
Barbier Rogier logo
Finch Capital logo
Best Boom en Tuinverzorging logo
Rebain International logo

Wat onze klanten zeggen

Rolf Lepp - Riverparc

We wilden een nieuwe website op een nieuw platform met tegelijkertijd een uitbreiding van het aantal functionaliteiten. We kwamen al snel in contact met Interactive Monkey. Van offertestadium tot oplevering van onze nieuwe website ging de samenwerking perfect. In 8 weken tijd is het geheel gerealiseerd.

Partner badge Wix

Monique Noya - Noya Coaching

Ik kan Interactive Monkey van harte aanbevelen. De communicatie was vlot, de advisering pro-actief en en zorgvuldig. Mede dankzij de support van Interactive Monkey heeft mijn website een zeer professionele uitstraling gekregen. Het persoonlijke contact heb ik gewaardeerd, als klant voelde ik mij gezien en serieus genomen.

Partner badge Wix
bottom of page