top of page
STERKE BRANDING

Een sterke branding is de basis van jouw merk

Een sterke uitstraling van jouw bedrijf begint met een sterke branding. Het laat zien wat jou authentiek en onderscheidend maakt ten opzichte van de concurrentie. Het vormt de basis van jouw merk en staat aan de basis van jouw uitingen. Op die manier creëer je een consistente en aantrekkelijke merkbeleving. Hierdoor verbeter je de herkenbaarheid van je merk.

Team Interactive Monkey samenwerken
Eric Coppenhagen Ronald van Voorthuizen Interactive Monkey kantoor
INTENSIEF SAMENWERKEN

Samenwerken met Interactive Monkey

Interactive Monkey is jouw bureau in Hilversum dat je helpt aan een sterke branding, maar dat kunnen we natuurlijk niet zonder jou. De enige manier waarop we een succesvolle branding voor jouw bedrijf kunnen ontwikkelen is als we intensief samenwerken. Het ontwikkelen van de branding kun je aan ons overlaten, maar jij bent de expert in jouw vakgebied en weet alles van jouw bedrijf.

ONZE CASES

Online marketing cases

Om je te inspireren voor jouw eigen online marketing strategie delen we graag een aantal van onze succesverhalen en hoe we te werk zijn gegaan.

Vloeistof dichte vloer aanleg ESE Eemnes

ESE Eemnes wilde een meer constante stroom aanvragen. Met een nieuwe website en succesvolle ads is dat gerealiseerd.

Fiftyfifty Kickboxing training 1-op1

Fiftyfifty Kickboxing vond het belangrijk om meer professionaliteit uit te stralen. Een nieuwe website was een logische eerste stap.

The Candy Corner Amsterdam etalage

Hoe vergroot je de omzet terwijl er steeds minder mensen naar je winkel komen? Dat was de uitdaging voor The Candy Corner.

bottom of page