top of page

Over ons

Home  /  Over ons

Klaar om te groeien?

Groeipartner voor ambitieuze bedrijven

Het team van Interactive Monkey staat voor je klaar om jouw online marketing naar het volgende niveau te tillen en jouw bedrijf te laten groeien. Onze webdesigners, developers, marketeers en strategen bouwen graag aan jouw merk, vergoten je naamsbekendheid en zorgen voor meer aanvragen en sales. We zijn gevestigd in Hilversum, maar werken samen met onze partners Women on Web en FunnelView voor snelgroeiende bedrijven door heel Nederland en België.

Eric Coppenhagen Ronald van Voorthuizen
Eric Coppenhagen portret

Eric Coppenhagen

Marketing consultant

Samenwerken met Interactive Monkey

Interactive Monkey is jouw partner op het gebied van online marketing. We helpen jou een sterk en herkenbaar merk te bouwen. Samen gaan we voor het maximale resultaat.

Interactive Monkey is jouw partner voor maximale groei

Samen bouwen we aan een sterk online merk

Er staat altijd een team van specialisten voor je klaar

Women on Web en FunnelView

Wij vinden het belangrijk om samen te werken met specialisten. Women on Web schrijft scherpe webteksten voor de websites en blogs van onze klanten en met de software van FunnelView analyseren wij de data van onze klanten als basis van hun online marketing strategie.

Sandra Blikslager Mara Blikslager Women on Web

Scherpe teksten van Women on Web

Het team van Women on Web bestaat uit ervaren copywriters die gespecialiseerd zijn in het schrijven van webteksten, blogs en redactionele content die de doelgroep activeert en goed scoort in zoekmachines, zoals Google.

Nian Wetsteijn FunnelView

FunnelView geeft je inzicht

Inzicht in de belangrijkste KPI's en een overzicht van jouw gehele online marketingfunnel maken deze dashboards zo krachtig. In 1 oogopslag zie je hoe de klantreis van bezoek tot conversie presteert en dat alles in een paar klikken.

Wil je bij ons komen werken?

Een overzicht van tevreden klanten

Humanitas 't Gooi logo
Logo Eliza Vastgoed
Amphitec logo
De Springkussen Koning logo
Barbier Rogier logo
Finch Capital logo
Best Boom en Tuinverzorging logo
Rebain International logo

Wat onze klanten zeggen

Rolf Lepp - Riverparc

We wilden een nieuwe website op een nieuw platform met tegelijkertijd een uitbreiding van het aantal functionaliteiten. We kwamen al snel in contact met Interactive Monkey. Van offertestadium tot oplevering van onze nieuwe website ging de samenwerking perfect. In 8 weken tijd is het geheel gerealiseerd.

Partner badge Wix

Monique Noya - Noya Coaching

Ik kan Interactive Monkey van harte aanbevelen. De communicatie was vlot, de advisering pro-actief en en zorgvuldig. Mede dankzij de support van Interactive Monkey heeft mijn website een zeer professionele uitstraling gekregen. Het persoonlijke contact heb ik gewaardeerd, als klant voelde ik mij gezien en serieus genomen.

Partner badge Wix
bottom of page