top of page

Barbier Rogier

Barbier Rogier

40% meer conversies via Google Ads en social media

Barbier Rogier is een klassieke barbershop waar ambacht en een gezellige sfeer samenkomen. Het is een plek waar mannen proeven van ouderwets vakmanschap. Op de eerste plaats ben je verzekerd van een excellente shave of cut. De ervaren barbers maken gebruik van eersteklas producten. De goede koffie, lekkere muziek en slechte grappen maken de ervaring compleet. Interactive Monkey zette voor diverse vestigingen van Barbier Rogier succesvolle Google Ads en social media campagnes op.

Team Barbier Rogier Laren Johnny de Mol

Uitdaging

Barbier Rogier had al bestaande Google Ads en social media campagnes lopen, maar het aantal conversies bleef wat achter. Onze uitdaging was om de merkbekendheid te vergroten, de kosten van de campagnes te verlagen en het aantal conversies te laten stijgen.

Proces

Onze specialisten hebben het project opgesplitst in twee onderdelen: Google Ads en social media. De Google Ads specialisten hebben de relevante zoekwoorden met veel verkeer opgesplitst in meerdere campagnes. Onze social media specialisten zetten campagnes op Instagram en Facebook op om de merkbekendheid in de omgeving van de vestigingen te vergroten.

Hierbij hebben wij voornamelijk gebruik gemaakt van de verzamelde data uit bestaande campagnes. De belangrijkste uitdaging was de bestaande data analyseren en de campagnes optimaliseren.

Resultaat

De Google Ads en social media campagnes waren zeer succesvol. Het aantal conversies is flink gestegen en de kosten werden verlaagd. Met behulp van Google Analytics en Google Tag Manager wordt het Google Ads account van Barbier Rogier maandelijks door ons onderhouden en geoptimaliseerd.

bottom of page