Privacy policy

Home  /  Privacy policy

Privacy policy Interactive Monkey

Heb je vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, dan kun je contact opnemen met Interactive Monkey, Mozartlaan 27 F, 1217 CM Hilversum, via tel: 035 77 232 62 of per e-mail: info@interactivemonkey.nl.

Persoonsgegevens

Afhankelijk van de diensten en functionaliteiten die je op onze website gebruikt, kunnen wij de volgende persoonsgegevens van je verwerken:

- Naam

- Bedrijfsgegevens

- E-mailadres

- Telefoonnummer
- CV
- NAW-gegevens
- Informatie die je zelf invult in een open veld
- Motivatiebrief
- Technische gegevens van je apparatuur zoals IP-adres, MAC-adres, identifiers in cookies en surfgedrag op onze website

Doeleinden

Interactive Monkey verzamelt persoonsgegevens voor het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten op het gebied van website / app ontwikkeling en online marketing. Daarnaast verzamelen we persoonsgegevens bij het abonneren op onze nieuwsbrief, wanneer je via de website een vraag stelt, contact met ons opneemt en bij een bezoek aan evenementen en activiteiten van Interactive Monkey. Wanneer je klant bent of wordt bij Interactive Monkey hebben wij jouw gegevens nodig voor onze (financiële) administratie. Daarnaast worden alle bovengenoemde gegevens gebruikt om betrokkenen op de hoogte te houden van onze dienstverlening en activiteiten vanuit Interactive Monkey. Ook verwerken wij gegevens om onze website te verbeteren.

Verstrekking aan derden 

Interactive Monkey zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen. Het kan voorkomen dat wij derde partijen inschakelen om een dienst of project uit te voeren. Interactive Monkey zal deze derde partijen uitsluitend toegang geven tot systemen met persoonlijke gegevens wanneer dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de opdracht of dienst en hier toestemming voor is.

Wanneer wij jouw gegevens aan een derde verstrekken, zorgen wij er o.a. (met een overeenkomst) voor dat uw gegevens niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Ook komen wij hierin overeen dat jouw gegevens worden verwijderd zodra ze niet meer nodig zijn.

Profilering en Cookies

We combineren jouw persoonsgegevens met elkaar, om jou de beste online ervaring te kunnen bieden. Door jouw gegevens te combineren kunnen wij gepersonaliseerde aanbiedingen en gepersonaliseerde content op onze website tonen, die aansluiten bij jouw interesses en zoekgeschiedenis. Ook onze nieuwsbrief kunnen wij op deze manier voor jou personaliseren. Op deze manier kunnen wij betere en gerichtere aanbiedingen doen.

Beveiliging

We nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot jouw persoonsgegevens te vermijden. Zo zorgen we dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot jouw gegevens, dat de toegang tot jouw gegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden. We bewaren de gegevens niet langer dan noodzakelijk is. Dat wil zeggen dat we jouw gegevens bewaren zolang dat nodig is om de door jou gevraagde dienst te leveren. Uitgezonderd hiervan zijn de gegevens die wij langer moeten bewaren omdat de wet ons dit verplicht.

Links van derden

Op de website van Interactive Monkey zijn een aantal links naar andere websites te vinden. Interactive Monkey kan geen verantwoording dragen met betrekking tot het gebruik van jouw gegevens door die organisaties. Hierbij wordt aangeraden het Privacy Statement van de betreffende website te lezen.

Inzage en wijzigen van jouw gegevens

Als betrokkene heb je het recht om verzamelde persoonsgegevens in te zien, te wijzigen of te laten verwijderen. Mocht je van dit recht gebruik willen maken dan kun je je verzoek richten aan Interactive Monkey, Mozartlaan 27 F, 1217 CM in Hilversum, tel: 035 77 232 62 of per e-mail: info@interactivemonkey.nl.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen we je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Mocht je er desondanks toch niet met ons uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Aanpassen privacy statement

Wij behouden ons het recht voor deze privacy statement aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.

Opgesteld op 14 Oktober 2021