top of page

Cases

Home  /  Cases

Inspiratie opdoen?

Bekijk onze online marketing cases

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? We delen regelmatig case studies om jouw inspiratie te laten opdoen. In deze case studies kun je precies zien hoe wij te werk gaan en wat de resultaten zijn van deze projecten.

Team Barbier Rogier met Johnny de Mol

Google Ads, social media

Voor barbershop Barbier Rogier zetten wij succesvolle Google Ads en social media campagnes op. In no time steeg het aantal afspraken met 40 procent.

Team overleg Rebain International

Google Ads, SEO, webteksten

Voor Rebain International zetten wij een SEO-strategie op, herstructureerden we de website en creëerden nieuwe content.

Kind vliegen airco

Webapplicatie

Voor Aircovooru.nl en de bezoekers in de winkel van Hubo bouwden we een online tool voor het aanvragen en ondertekenen van offertes.

Stay Golden Matte creme

Website, webteksten, SEO

Voor haar- en baardverzorgingsmerk Stay Golden ontwikkelden wij een herkenbare huisstijl en een gebruiksvriendelijke website.

Website design & SEO

Stay Golden

Voor haar- en baardverzorgingsmerk Stay Golden ontwikkelden we een herkenbare huisstijl en een gebruiksvriendelijke website. In korte tijd groeiden de bekendheid én het aantal bestellingen.

Stay Golden website
Apple Macbook Pro mock up

Website design

Een overzicht van tevreden klanten

Humanitas 't Gooi logo
Logo Eliza Vastgoed
Amphitec logo
De Springkussen Koning logo
Barbier Rogier logo
Finch Capital logo
Best Boom en Tuinverzorging logo
Rebain International logo

Wat onze klanten zeggen

Rolf Lepp - Riverparc

We wilden een nieuwe website op een nieuw platform met tegelijkertijd een uitbreiding van het aantal functionaliteiten. We kwamen al snel in contact met Interactive Monkey. Van offertestadium tot oplevering van onze nieuwe website ging de samenwerking perfect. In 8 weken tijd is het geheel gerealiseerd.

Partner badge Wix

Monique Noya - Noya Coaching

Ik kan Interactive Monkey van harte aanbevelen. De communicatie was vlot, de advisering pro-actief en en zorgvuldig. Mede dankzij de support van Interactive Monkey heeft mijn website een zeer professionele uitstraling gekregen. Het persoonlijke contact heb ik gewaardeerd, als klant voelde ik mij gezien en serieus genomen.

Partner badge Wix
bottom of page