top of page
Interactive Monkey logo transparant

Website laten maken

Wil je echt opvallen met je nieuwe website? De specialisten van Interactive Monkey gebruiken bewezen technieken om jouw website conversiegericht en goed vindbaar in zoekmachines te maken. Maak ook gebruik van onze kennis en jarenlange ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van unieke websites.

Website laten maken door experts

Bij Interactive Monkey weten we dat een sterke online aanwezigheid begint met een goede website: eentje met pakkende teksten, slimme navigatie en gebruikersvriendelijke beheertools. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van verschillende CMS-systemen vinden we samen het platform dat perfect past bij jouw wensen en laten we je merk groeien met een website die écht werkt.

Meer dan een 'mooie' website

Wil je meer dan alleen een 'mooie' website? Het team van Interactive Monkey gaat verder. Ons team van designers, developers, copywriters en SEO-specialisten staat voor je klaar om een website te ontwerpen en te ontwikkelen die niet alleen de aandacht trekt, maar ook bezoekers inspireert en aanzet tot actie. We zorgen dat jouw website zowel je doelgroep als Google voor zich wint!

Waar kunnen we mee helpen?

Bedankt voor je bericht!

CONTACT OPNEMEN

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen doen?

Plant achtergrond

HOW IT WORKS

A simple, yet effective three step process

  • This is your Product section paragraph. It’s an ideal place to showcase the types of products available, and underline any important or unique features.

  • This is your Product section paragraph. It’s an ideal place to showcase the types of products available, and underline any important or unique features.

  • This is your Product section paragraph. It’s an ideal place to showcase the types of products available, and underline any important or unique features.

ONZE WERKWIJZE

Onze werkwijze helpt je in 3 stappen naar groei

  • Tijdens onze kennismaking bespreken we je doelstellingen en bedrijfscultuur. Wat zijn je ambities, wat zijn je doelen, wat is de verwachte customer lifetime value en wat verwacht je met betrekking tot omzet en aanvragen? Wanneer we dat helder hebben starten met een kansenonderzoek. We analyseren de markt, de potentiële groei en welke kanalen we het beste kunnen inzetten. Op basis hier van maken we een op maat gemaakt plan.

  • Wanneer het plan van aanpak definitief is kunnen we aan de slag met de implementatie. We maken of optimaliseren je website, richten de online marketing campagnes in en zorgen dat alle tools om de resultaten te meten zijn ingericht. Tijdens dit proces word je natuurlijk goed op de hoogte gehouden van alle vorderingen. En dan is het grote moment daar, we gaan je nieuwe website en online marketing campagnes live zetten.

  • Tijdens onze 30 dagen sprints gaan we aan de slag om jouw doelstellingen te overtreffen. Maandelijks ontvang je een rapportage met de behaalde resultaten en bespreken we wat er goed gaat en op welke onderdelen er mogelijkheden tot verbetering zijn. Wanneer je geen behoefte hebt om maandelijks de resultaten en eventuele verbeterpunten te bespreken is het ook mogelijk dit een per kwartaal of per half jaar te doen. 

bottom of page