Jouw doelgroep inspireren met social media ads.

Interactive Monkey werkt met een team van creatieve en datagedreven experts aan jouw social media campagnes op Facebook, Instagram of LinkedIn.

Social media

 

Creatieve social media campagnes om jouw doelgroep te inspireren.

Je social media campagnes uitbesteden aan Interactive Monkey? We hebben de afgelopen jaren al veel bedrijven geholpen aan positieve resultaten via creatieve advertenties op social media. We zijn er klaar voor om ook jouw doelgroep te bereiken en te overtuigen. Want ook jouw doelgroep bevind zich dagelijks op social media.

Met een doelgerichte marketing strategie zorgen we er voor dat jouw doelgroep geïnspireerd en overtuigd raakt van jouw producten of diensten. Onze strategie gaat uit van het goed in kaart brengen van de customer journey van jouw potentiële klanten. Hoe beter we jouw doelgroep in kaart hebben, hoe beter we ze kunnen voorzien van de juiste content, via het juiste kanaal op het juiste moment.

Interactive Monkey beschikt over een team van experts dat gespecialiseerd is in adverteren op Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn. We staan voor je klaar en gaan graag voor je aan de slag.

"Een flexibel en proactief bureau met de juiste kennis. Goede partner om mee samen te werken".

Thorsten Wilhelm, Nexxt Gym

Contact

Neem contact op.

Meer weten over hoe we werken en wat we precies voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op voor een gesprek op locatie of via Zoom.

Doormiddel van het gebruik van dit contactformulier geef je Interactive Monkey toestemming voor het beveiligd opslaan en verwerken van je persoonsgegevens. We nemen binnen één werkdag contact met je op.

Bedankt voor je bericht.