Social media

Interactive Monkey werkt met een team van creatieve en datagedreven experts aan jouw social media campagnes op Facebook, Instagram en LinkedIn. Wij zijn jouw social media bureau.

Social media brainstorm Interactive Monkey

Creatieve social media campagnes

Adverteren via social media is de perfecte manier om een hoog rendement uit je budget te halen. Met gerichte targeting op leeftijden, locaties en interesses bereik je mensen die bereidt zijn om jouw producten of diensten te kopen.

 

Met de inzet van retargeting bereiken we mensen die eerder al interesse in jouw bedrijf hebben getoond en zorgen we voor een nog hoger conversiepercentage. 

Samenwerken met Interactive Monkey

Wanneer wij jouw online marketing oppakken krijg je een team van specialisten tot je beschikking met elk hun eigen expertise. Daarnaast houden we je continue op de hoogte van waar we mee bezig zijn en de behaalde resultaten.

Samenwerken met Interactive Monkey

Maak gebruik van een ervaren team online marketing experts

We maken optimaal gebruik van jouw kennis van de markt

Blijf op de hoogte en ontvang heldere rapportages

Vind hier de meest gestelde vragen

Wat maakt Interactive Monkey uniek?


Interactive Monkey heeft naast jarenlange ervaring op het gebied van online marketing ook experts op het gebied van bedrijfsprocessen en sales. Met deze unieke combinatie aan kennis en ervaring zorgen we voor resultaten waar je blij van wordt.
Wat is het voordeel van een full-service online marketing bureau?


Ieder bedrijf vraagt om een unieke aanpak. Daarom heeft Interactive Monkey een breed pakket aan online marketing diensten om ieder bedrijf de perfecte mix te kunnen aanbieden.
Hoe zorgen jullie er voor dat jullie mijn bedrijf goed leren kennen?


Voordat we met een samenwerking starten beginnen we altijd met een grondige kennismaking. We starten met het opstellen van een kick-off document en aansluitend bespreken we dit document tijdens een kick-off meeting.

Eric Coppenhagen Interactive Monkey

Neem contact op

Waar kunnen we mee helpen?

Waar kan Interactive Monkey je mee helpen?

Wanneer kunnen we je het beste bereiken?

Webdesign & webdevelopment

Jangrietje.nl

De vraag was om een website te ontwikkelen waar zorgverleners gemakkelijk inzicht kunnen krijgen in de diensten die Jan en Grietje te bieden hebben, direct online een consult kunnen boeken en toegang kunnen aanvragen tot de online community op de website.

Website jangrietje.nl

Een kleine greep uit ons portfolio :

Amphitec logo
Logo Barbier Rogier
Logo CAPE Holland
Logo Destress Lab
Logo Best Boom en Tuin
Logo Finadi
Logo Finch Capital
Logo Gitaartabs
Logo Nexxt Gym
Logo DMS Netherlands