Maak je website goed vindbaar in zoekmachines.

Meer bezoekers op je website zorgt voor meer verkopen en leads. Wij zorgen er voor dat jouw website beter gevonden wordt via zoekmachines.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

 

Maak jouw website beter vindbaar door zoekmachine optimalisatie.

Zoals je dat zelf waarschijnlijk ook doet, start bijna iedere zoektocht naar een product, dienst of bedrijf bij een online zoekmachine. 85% van deze zoekopdrachten worden uitgevoerd in Google. Zoals je ons ook gevonden hebt zorgen wij er voor dat ook jij bovenaan in de zoekmachines terecht komt en meer verkeer genereert op je website.

Zoekmachine optimalisatie is een doorlopend proces en hard werken. Het is belangrijk je website continue te blijven optimaliseren op technische gebied en daarnaast jouw doelgroep continue te blijven voorzien van interessante content. Met het juiste gebruik van zoekwoorden, interessante copywriting en een website die technisch in perfect staat is zorgen we dat jij goed scoort in zoekmachines.

Onze SEO specialisten gaan graag voor je aan de slag om jouw bedrijf zichtbaar te maken op de momenten die er het meest toe doen. Namelijk wanneer iemand op zoek is naar jouw producten of diensten.

"Interactive Monkey leverde het project snel op en tegen een goede prijs. Ik beveel ze van harte aan".

Thierry Zois, Finch Capital

Contact

Neem contact op.

Meer weten over hoe we werken en wat we precies voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op voor een gesprek op locatie of via Zoom.

Doormiddel van het gebruik van dit contactformulier geef je Interactive Monkey toestemming voor het beveiligd opslaan en verwerken van je persoonsgegevens. We nemen binnen één werkdag contact met je op.

Bedankt voor je bericht.