HOGER IN GOOGLE

HOGER IN GOOGLE

SEO advies en optimalisatie

Voor dat we ook maar ergens mee starten, SEO advies of volledig beheer, gaan we eerst onderzoek doen naar waarom jouw product of dienst waarde toevoegt voor jouw klanten. Dit doen we om er voor te zorgen dat we heel specifiek de doelstellingen en strategie kunnen bepalen.

WELKE DOELSTELLINGEN

Jij bepaald uiteindelijk zelf de doelstellingen. Zo bepaal jij op welke zoekwoorden we ons gaan richten voor een geode ranking in Google.

UITGEBREIDE ANALYSES

We voeren uitgebreide analyses uit om tot een grondige aanpak te komen. Onder andere aan een zoekwoord analyse, een technische analyse en concurrentieanalyse.

STRATEGIE EN PLANNING

Interactive Monkey brengt volledig voor je in kaart wat de te volgen strategie moet worden en welke tools we daar het beste voor in kunnen zetten.

OPTIMALISATIE

Ook wat betreft het on-page SEO geven we je een overzicht van verbeterpunten. Door kleine aanpassingen op de website kan al relatief veel winst behaald worden.

Meer klanten op je website met SEO

Waarom is het belangrijk om goed te scoren in zoekmachines? Dat doe je in eerste instantie natuurlijk om meer bezoekers op jouw website te krijgen. Het is fijn om meer bezoekers op jouw website te krijgen, maar het is nog fijner als deze bezoekers uiteindelijk converteren tot een lead of een betalende klant. Interactive Monkey analyseert of de bezoekers op jouw website de juiste bezoekers zijn en je naast het aantal bezoekers ook jouw omzet ziet groeien.

Laat je SEO checken door onze scan

Direct weten hoe je er voor staat op het gebied van SEO? Misschien staat je website al een tijdje online en ben je er tevreden over. Dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je achter de schermen alle mogelijkheden optimal benut. Met een gratis SEO scan van Interactive Monkey weet je snel wat je te doen staat en hoe wij je daar bij kunnen helpen.

  • LinkedIn Interactive Monkey
  • Interactive Monkey Instagram page
  • Interactive Monkey Facebook page

Klaar om te starten?

Korte vraag? Chat met ons!

Contact

Mozartlaan 27 F

1217 CM Hilversum

Nederland

t: +31 6 29 727 235

e: info@interactivemonkey.nl

© Interactive Monkey 2021. Alle rechten voorbehouden.