Officieel Wix Partner

Een van de specialiteiten van Interactive Monkey als premium Wix partner is het ontwerpen en bouwen van Wix websites die goed scoren in Google en bezoekers aanzetten tot actie.

Home / Wix Partner

Online marketing bureau Hilversum

Interactive Monkey is een online marketingbureau in Hilversum en wij doen het net even anders. Met onze verfrissende blik pakken we jouw online marketing uitdagingen op en zorgen we voor resultaten waar je blij van wordt.

 

Dit kan op basis van consultancy, maar we kunnen ook het volledige werk uit handen nemen. Met ons hechte en ervaren team kunnen we iedere online marketing uitdaging aan.

Samenwerken met Interactive Monkey

Wanneer wij jouw online marketing oppakken krijg je een team van specialisten tot je beschikking met elk hun eigen expertise. Daarnaast houden we je continue op de hoogte van waar we mee bezig zijn en de behaalde resultaten.

Samenwerken met Interactive Monkey

Maak gebruik van een ervaren team online marketing experts

We maken optimaal gebruik van jouw kennis van de markt

Blijf op de hoogte en ontvang heldere rapportages

Webdesign & webdevelopment

Jangrietje.nl

De vraag was om een website te ontwikkelen waar zorgverleners gemakkelijk inzicht kunnen krijgen in de diensten die Jan en Grietje te bieden hebben, direct online een consult kunnen boeken en toegang kunnen aanvragen tot de online community op de website.

Een kleine greep uit ons portfolio :

Amphitec logo
Logo CAPE Holland
Logo Best Boom en Tuin
Logo Finadi
Logo Finch Capital
Logo Gitaartabs
Logo Nexxt Gym
Logo DMS Netherlands