Stay Golden

Cases  /  Stay Golden

Website en zoekmachine optimalisatie voor Stay Golden

Stay Golden is ontwikkeld door een team ervaren barbers die geloven in totale controle voor ieder haartype en baard. Ontdek nu de premium haar- en baard verzorgingsproducten van Stay Golden en krijg ook jouw haar en baard onder volledige controle. Geïnspireerd door de tijdloze stijl van klassieke barbershops heeft Stay Golden een moderne, maar traditionele kijk op haar- en baard verzorgingsproducten voor mannen. De in Nederland bedachte en ontwikkelde producten van Stay Golden zijn met trots voor jou gemaakt.

Stay Golden wax

Het proces

Voor het uitwerken van de nieuwe huisstijl en SEO-strategie hebben we nauw samengewerkt met het team van Stay Golden. We begonnen dit project met een uitgebreide strategie sessie. Tijdens deze sessie hebben we de doelen besproken en vastgelegd. Daarna zijn we aan de slag gegaan om de nieuwe huisstijl en SEO strategie uit te werken en nieuwe unieke content te creëren.

De uitdaging

De grootste uitdagingen waren om een herkenbare huisstijl en een gebruiksvriendelijke website te ontwikkelen waar mannen eenvoudig hun haarverzorginsproducten kunnen bestellen. Willen mannen een abonnement om maandelijks hun producten te ontvangen? Willen ze een account aanmaken waar verschillende voordelen aan vast zitten? We hebben het allemaal getest in samenwerking met Stay Golden. 

Het resultaat

We zagen al snel de eerste orders binnen komen en wisten daardoor dat we goed bezig waren. Stay Golden is in korte tijd gegroeid en levert bestellingen aan zowel B2C als B2B klanten. Nu is het zaak moment unieke content en conversieoptimalisatie te blijven groeien en zorgen dat Stay Golden uitgroeit naar een gevestigde naam in de markt voor haarverzorgingsproducten.