(SEO) webteksten die jouw doelgroep aanspreken.

Teksten schrijven die voor zowel Google als de bezoekers op jouw website goed leesbaar zijn. We schrijven teksten gericht op jouw doelgroep en gebruiken de juiste zoektermen.

(SEO) copywriting

 

Copywriting die jouw doelgroep aanspreekt en goed leesbaar is voor zoekmachines.

Ons team van copywriters schrijven teksten die jouw doelgroep aanspreken en goed scoren in zoekmachines. Het doel van het schrijven van teksten voor jouw website is betere teksten schrijven dan jouw concurrenten en relevanter zijn voor jouw doelgroep. Zo scoor je hoger dan jouw concurrenten in zoekmachines en zet je de website bezoekers aan tot actie.

Goede SEO teksten schrijven is makkelijker gezegd dan gedaan. Het is namelijk niet zomaar wat zoektermen achter elkaar plakken en hopen op het beste. Het is belangrijk om goed onderzoek te doen naar wat jouw klant precies zoekt en zorgen dat de tekst goed aansluit bij de vraag van jouw klant. Natuurlijk zorgen onze SEO specialisten dat daar de juiste zoektermen in verwerkt worden.

Onze (SEO) copywriters gaan graag voor je aan de slag om voor jouw bedrijf de juiste teksten te schrijven en je op voorsprong te zetten ten opzichte van jouw concurrenten.

"Door de nieuwe teksten op onze website is het aantal bezoekers op de website met 25% gestegen".

Bern van Hal, Best Boom en Tuin

Contact

Neem contact op.

Meer weten over hoe we werken en wat we precies voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op voor een gesprek op locatie of via Zoom.

Doormiddel van het gebruik van dit contactformulier geef je Interactive Monkey toestemming voor het beveiligd opslaan en verwerken van je persoonsgegevens. We nemen binnen één werkdag contact met je op.

Bedankt voor je bericht.