Riverparc overzicht

Riverparc (SOR)

Riverparc wilde graag een interactief platform voor het park. Een plek waar het bestuur makkelijk informatie kan delen met de bewoners en waar bewoners laagdrempelig met elkaar in gesprek kunnen.

Home / Riverparc (SOR)

Een online platform voor Riverparc

Stichting Oeverveiligheid Riverparc zoals de stichting voluit heet vertegenwoordigd de belangen van de bewoners als het gaat over parkregels en het parkbeheer. Om een centrale plek te creëren waar het bestuur gemakkelijk informatie met bewoners van de wijk kan delen en waar bewoners elkaar digitaal kunnen ontmoeten heeft Riverparc ons gevraagd een interactief platform te ontwikkelen waar dat mogelijk is.

Ronald van Voorthuizen en Inez Kruijswijk Interactive Monkey

De uitdaging

Het doel van het nieuwe platform was om één centrale plek te creëren voor het bestuur en de bewoners van het park om gemakkelijk informatie en ideeën met elkaar kunnen uitwisselen.

Interactive Monkey heeft er voor gekozen om e-mailoplossing te integreren voor het versturen van nieuwsbrieven door het bestuur en een forum geïntegreerd waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten.

Aanpak

Voor Riverparc moest alles opnieuw opgezet worden. Er was een oude website aanwezig, maar die was niet meer te hergebruiken en vanwege een naamswijziging moest er ook een nieuwe huisstijl ontwikkeld worden.

Na het ontwerpen van de huisstijl en en het ontwikkelen van de website hebben we alle contacten en bestaande nieuwsbrieven gemigreerd. Ook hebben we een forum ingericht die beschikbaar is voor alle leden van Stichting Oeverveiligheid Riverparc.

Eric Coppenhagen en Ronald van Voorthuizen strategie bespreking
Mac Book mock up website
Wesite Riverparc voorbeeld

Design & development

Het resultaat

Niet alleen Stichting Oeverveiligheid Riverparc, maar ook de bewoners van de wijk zijn er blij met het resultaat. De stichting heeft er een mooi kanaal bij om te communiceren met de bewoners en de bewoners hebben een plek waar ze met elkaar over de ontwikkelingen in de wijk kunnen discussiëren.

Een kleine greep uit ons portfolio :

Amphitec logo
Logo Barbier Rogier
Logo CAPE Holland
Logo Destress Lab
Logo Best Boom en Tuin
Logo Finadi
Logo Finch Capital
Logo Gitaartabs
Logo Nexxt Gym
Logo DMS Netherlands