Rebain International

Cases  /  Rebain International

Meer relevante bezoekers voor Rebain International

Rebain International is een wereldwijde leverancier van chemische grondstoffen. Op de website kwamen veel bezoekers binnen via de merknaam van Rebain International. Dat zijn bezoekers die al gericht op zoek waren naar Rebain International. In het algemeen zoeken mensen die op zoek zijn naar een nieuwe leverancier van chemische grondstoffen naar producten. Het is natuurlijk zonde dat deze mensen niet op de website van Rebain International terecht kwamen. Met behulp van een zoekwoordanalyse en het aanpassen van de websitestructuur zijn we daar mee aan de slag gegaan.

Team Rebain International vergadering

Het proces

Voor het uitwerken van de SEO-strategie hebben we nauw samengewerkt met het team van Rebain International. We begonnen dit project met een uitgebreide strategie sessie. Tijdens deze sessie hebben we de doelen besproken en vastgelegd. Daarna zijn we aan de slag gegaan om de nieuwe websitestructuur uit te werken en nieuwe unieke content te creëren.

De uitdaging

Rebain International werd, ondanks de naamsbekendheid in de chemische sector, slecht gevonden in Google. Bij het ontwikkelen van de website was er onvoldoende rekening gehouden met de vindbaarheid van de website. Bij dit project zat de uitdaging voornamelijk in het herstructureren van de website en het creëren van nieuwe content.

Het resultaat

De inspanningen hebben er voor gezorgd dat Rebain International beter wordt gevonden in Google. Niet alleen op de merknaam zelf, maar ook op de producten die zij leveren. In 12 maanden tijd is het aantal bezoekers op de website gestegen met 100%. Dat zijn mooie resultaten waardoor het aantal aanvragen via de website flink gestegen zijn.