190% meer conversies via Google Ads

Barbier Rogier is meer dan een barbershop. Het is een plek waar mannen samen komen om de nostalgie van ouderwets vakmanschap te proeven. Ervaren barbiers die werken met de beste producten zorgen voor een eerste klas service. Daarnaast maken de lekkere koffie, de goede muziek en de slechte grappen het feest compleet. Met vestigingen in Bussum, Laren, Almere, Utrecht en Weesp is er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt.


Team Barbier Rogier Laren met Johnny de Mol

De uitdaging


Barbier Rogier had al een bestaande Google Ads campagne voor iedere vestiging, maar die konden wel een boost gebruiken. Daarnaast moest er voor de net geopende vestiging in Weesp een nieuwe campagne opgezet worden. De accounts hadden inmiddels al een hoop data verzameld. De belangrijkste uitdaging was de bestaande data analyseren en optimaliseren. Dit zou moeten resulteren in meer afspraken tegen lagere kosten.


De oplossing


Onze Google Ads specialisten hebben de relevante zoekwoorden met veel verkeer opgesplitst in meerdere campagnes. Deze zoekwoorden zijn ook gebruikt voor de nieuwe campagne voor de vestiging in Weesp. Voor de bestaande accounts zijn de kosten enorm verminderd en het aantal conversies flink gestegen. De campagnes voor Barbier Rogier Weesp draaide direct op volle toeren door alle bruikbare informatie uit de andere accounts. Onze specialisten optimaliseren dit account wekelijks en gebruiken hierbij Google Analytics en Google Tag Manager.