Mijnbouwadvies

Cases  /  Mijnbouwadvies

Een conversie gerichte website voor Mijnbouwadvies

Mijnbouwadvies is een autoriteit op het gebied van aardbevingsschade en nieuwbouw. Ze voeren keuringen uit, bemiddelen met IMG en NCG en helpen je om jouw woning weer een thuis te laten zijn. Maar ook verbouwen ze keukens en wc’s, plaatsen ze dakkapellen en vervangen ze kozijnen. En dat doen ze inmiddels niet meer alleen in het noorden, maar ook in de rest van het land.

Bob Westerbrink Mijnbouwadvies

Het proces

Voor het ontwerpen en ontwikkelen van de nieuwe website hebben we nauw samengewerkt met Mijnbouwadvies. We begonnen dit project met een uitgebreide strategie sessie. Tijdens deze sessie hebben we de doelen en de algehele uitstraling van de website besproken en vastgelegd. Dit is uitgewerkt tot een concept voor Mijnbouwadvies. Na akkoord op het concept is de website ontwikkeld tot een goed werkend geheel.

De uitdaging

Het doel van de het project was om een nieuwe website te maken die de professionalisering van Mijnbouwadvies ook online liet zien. Dit was het juiste moment om te investeren in een nieuwe professionele look. Om dit voor elkaar te krijgen hebben we gebruik gemaakt van verschillende specialisten binnen Interactive Monkey. Naast een webdesigner hebben we ook gewerkt met een copywriter en SEO specialist.

Het resultaat

Mijnbouwadvies was ontzettend blij met de nieuwe website. Ook alle statistieken toonde aan dat het een goede investering is geweest. Het aantal organische bezoekers ging omhoog en ook het hogere conversiepercentage zorgt voor meer opdrachten die via de website binnen komen. Neem hier een kijkje op de nieuwe website.