EMAIL MARKETING

EMAIL MARKETING

De effectiviteit van email marketing

Potentiële en nieuwe klanten bereiken via email is nog steeds een hele effectieve manier van marketing. Via email kun je heel gericht campagnes opzetten voor het werven van nieuwe klanten en om bestaande klanten warm te houden en van informatie te voorzien over jouw bedrijf.  

 

Wanneer je de afgelopen periode een adressenbestand hebt opgebouwd, maar daar op dit moment niets of nauwelijks iets mee doet is het een mooi moment om samen met Interactive Monkey te kijken naar de mogelijkheden.

DOELSTELLINGEN BEHALEN

Om commerciële doelstellingen te behalen is cross- en upsell bij bestaande klanten onmisbaar.  Met email marketing haal je nog meer uit je bestaande klanten.

HET ONTWERP

Uiteraard behaal jij de inhoud van de email marketing campagne.  Wij zorgen er vervolgens voor dat de boodschap in jouw huisstijl verstuurd wordt.

ADRESSENBESTAND

We splitsen het adressenbestand zo op, dat de juiste boodschap ook bij de juiste ontvanger terecht komt. Heel gericht adverteren dus.

RAPPORTAGE

Aansluitend aan ieder campagne ontvang je een uitgebreide rapportage met het aantal keer dat de email geopend is, doorgeklikt is naar links en nog veel meer.

Professionele email marketing campagnes

Al onze email marketing campagnes stralen professionaliteit uit en zijn in lijn met jouw huisstijl. Uiteraard zorgen we er voor dat de email campagnes geschikt zijn voor desktop, tablet en smartphones voor maximaal resultaat.

 

Naast de email campagne zelf helpen we ook een strategie te formuleren hoe je het beste de juiste email adressen verzameld. Nadat iedere nieuwsbrief is verzonden houden we scherp in de gaten wat de resultaten zijn en wat we kunnen verbeteren in toekomstige email campagnes. Welke onderwerpen slaan bijvoorbeeld het beste aan bij jouw doelgroep? Samen komen we tot het maximale resultaat.

  • LinkedIn Interactive Monkey
  • Interactive Monkey Instagram page
  • Interactive Monkey Facebook page

Klaar om te starten?

Korte vraag? Chat met ons!

Contact

Varenmeent 7

1218 AN Hilversum

Nederland

t: +31 6 29 727 235

e: info@interactivemonkey.nl

Volg ons op social media:

  • LinkedIn Interactive Monkey
  • Instagram Interactive Monkeyamm
  • Facebook Interactive Monkey

© Interactive Monkey 2021. Alle rechten voorbehouden.