E-mail marketing

De blijvende effectiviteit van email marketing.

Potentiële en nieuwe klanten bereiken via email is nog steeds een hele effectieve manier van marketing. Via email kun je heel gericht campagnes opzetten voor het werven van nieuwe klanten en om bestaande klanten warm te houden en van informatie te voorzien over jouw bedrijf.

 

Wanneer je de afgelopen periode een adressenbestand hebt opgebouwd, maar daar op dit moment niets of nauwelijks iets mee doet is het een mooi moment om samen met Interactive Monkey te kijken naar de mogelijkheden.

Overige diensten

E-mail marketing

Waarom Interactive Monkey

Professionele e-mail marketing campagnes.

Al onze email marketing campagnes stralen professionaliteit uit en zijn in lijn met jouw huisstijl. Uiteraard zorgen we er voor dat de email campagnes geschikt zijn voor desktop, tablet en smartphones voor maximaal resultaat.

Naast de email campagne zelf helpen we ook een strategie te formuleren hoe je het beste de juiste email adressen verzameld. Nadat iedere nieuwsbrief is verzonden houden we scherp in de gaten wat de resultaten zijn en wat we kunnen verbeteren in toekomstige email campagnes. Welke onderwerpen slaan bijvoorbeeld het beste aan bij jouw doelgroep? Samen komen we tot het maximale resultaat.

Doormiddel van het gebruik van dit contactformulier geef je Interactive Monkey toestemming voor het beveiligd opslaan en verwerken van je persoonsgegevens. We nemen binnen één werkdag contact met je op.

Contact

Mozartlaan 27 F

1217 CM Hilversum

Nederland

t: +31 6 29 727 235

e: info@interactivemonkey.nl

© Interactive Monkey 2021. Alle rechten voorbehouden.