Bestaande en potentiële klanten bereiken via e-mail.

E-mail marketing is nog steeds een hele effectieve manier van marketing. Via e-mail kun je heel gericht nieuwe klanten werven en bestaande klanten informeren.

E-mail marketing

 

Professionele e-mail marketing campagnes gericht op jouw doelgroep.

Onze e-mail marketing campagnes stralen professionaliteit uit en zijn in lijn met jouw huisstijl. Natuurlijk zorgen we er voor dat de e-mail campagnes geschikt zijn voor desktop, tablet en smartphones voor maximaal resultaat. Ondanks dat e-mail marketing vaak over het hoofd wordt gezien is het nog steeds een hele effectieve manier van marketing.

Naast de e-mail campagne zelf helpen we ook een strategie te formuleren hoe je het beste de juiste e-mail adressen verzameld. Nadat iedere nieuwsbrief is verzonden houden we scherp in de gaten wat de resultaten zijn en wat we kunnen verbeteren in toekomstige e-mail campagnes. Welke onderwerpen slaan bijvoorbeeld het beste aan bij jouw doelgroep? Samen komen we tot het maximale resultaat.

Wanneer je de afgelopen periode een adressenbestand hebt opgebouwd, maar daar op dit moment niets of nauwelijks iets mee doet is het een mooi moment om samen te kijken naar de mogelijkheden.

"Ze reageren heel snel en communiceren duidelijk, ook de afspraken worden goed vastgelegd".

Jeroen Quaedvlieg, Q coaching

Contact

Neem contact op.

Meer weten over hoe we werken en wat we precies voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op voor een gesprek op locatie of via Zoom.

Doormiddel van het gebruik van dit contactformulier geef je Interactive Monkey toestemming voor het beveiligd opslaan en verwerken van je persoonsgegevens. We nemen binnen één werkdag contact met je op.

Bedankt voor je bericht.