top of page

Zoekmachine optimalisatie

Jouw website hoger in Google?

Hoe hoger jouw website verschijnt in Google, hoe groter de kans dat potentiële klanten jouw website kunnen vinden. Klinkt eenvoudig toch? Helaas valt dat in de praktijk nogal tegen. Jouw persoonlijke team van specialisten weet precies wat er nodig is om jouw website omhoog te laten schieten in de zoekresultaten. Geef je zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd) uit handen en laat ons jouw bedrijf helpen groeien.

Ronald van Voorthuizen Inez Kruijswijk samenwerken
Eric Coppenhagen portret

Eric Coppenhagen

Marketing consultant

Samenwerken met Interactive Monkey

Klaar om meer potentiële klanten naar jouw website te halen en je omzet te vergroten? Wij weten wat er nodig is om jouw website bovenaan in zoekmachines te krijgen.

Wij weten wat zoekmachines belangrijk vinden

Ons team creëert sterke content en een solide SEO-strategie

Jouw website schiet omhoog in de zoekresultaten

Website design & SEO

Stay Golden

Voor haar- en baardverzorgingsmerk Stay Golden ontwikkelden we een herkenbare huisstijl en een gebruiksvriendelijke website. In korte tijd groeiden de bekendheid én het aantal bestellingen.

Website Stay Golden
Apple Macbook Pro mock up

Website

Een overzicht van tevreden klanten

Humanitas 't Gooi logo
Logo Eliza Vastgoed
Amphitec logo
De Springkussen Koning logo
Barbier Rogier logo
Finch Capital logo
Best Boom en Tuinverzorging logo
Rebain International logo

Wat onze klanten zeggen

Rolf Lepp - Riverparc

We wilden een nieuwe website op een nieuw platform met tegelijkertijd een uitbreiding van het aantal functionaliteiten. We kwamen al snel in contact met Interactive Monkey. Van offertestadium tot oplevering van onze nieuwe website ging de samenwerking perfect. In 8 weken tijd is het geheel gerealiseerd.

Partner badge Wix

Monique Noya - Noya Coaching

Ik kan Interactive Monkey van harte aanbevelen. De communicatie was vlot, de advisering pro-actief en en zorgvuldig. Mede dankzij de support van Interactive Monkey heeft mijn website een zeer professionele uitstraling gekregen. Het persoonlijke contact heb ik gewaardeerd, als klant voelde ik mij gezien en serieus genomen.

Partner badge Wix
bottom of page