top of page
WORDPRESS WEBSITE

Wordpress website laten maken door experts

Het is logisch dat je aan Wordpress denkt bij het laten maken van een nieuwe website voor jouw bedrijf. Wordpress is namelijk het meest gebruikte platform ter wereld. De grootste voordelen van Wordpress zijn dat je gemakkelijk zelf aanpassingen kunt doen aan de website in het CMS en dat een Wordpress website goed scoort in zoekmachines zoals Google en Bing. Succes verzekerd dus.

Eric Coppenhagen Inez Kruijswijk wordpress website ontwerpen
Eric Coppenhagen Ronald van Voorthuizen Interactive Monkey kantoor
INTENSIEF SAMENWERKEN

Samenwerken met Interactive Monkey

Wil je meer dan alleen een 'mooie' website? Het team van Interactive Monkey gaat verder. Ons team van designers, developers, copywriters en SEO-specialisten staat voor je klaar om een website te ontwikkelen die niet alleen de aandacht trekt, maar ook bezoekers inspireert en aanzet tot actie. We zorgen dat jouw website zowel je doelgroep als Google voor zich wint!

ONZE CASES

Online marketing cases

Om je te inspireren voor jouw eigen online marketing strategie delen we graag een aantal van onze succesverhalen en hoe we te werk zijn gegaan.

Vloeistof dichte vloer aanleg ESE Eemnes

ESE Eemnes wilde een meer constante stroom aanvragen. Met een nieuwe website en succesvolle ads is dat gerealiseerd.

Fiftyfifty Kickboxing training 1-op1

Fiftyfifty Kickboxing vond het belangrijk om meer professionaliteit uit te stralen. Een nieuwe website was een logische eerste stap.

The Candy Corner Amsterdam etalage

Hoe vergroot je de omzet terwijl er steeds minder mensen naar je winkel komen? Dat was de uitdaging voor The Candy Corner.

bottom of page