top of page

Een goed scorende webshop

Een webshop laten maken die bezoekers aanzet tot actie en goed scoort in zoekmachines, zoals Google? Het team van Interactive Monkey ontwerpt en ontwikkelt webshops waarbij conversie en uitstraling hand in hand gaan. We gebruiken de meest moderne tools en technieken om webshops te maken die scoren. Zo weten jouw potentiële klanten jouw website te vinden en gaan ze over tot actie.

Eric Coppenhagen Inez Kruijswijk samenwerken webshop
Eric Coppenhagen portret

Eric Coppenhagen

Marketing consultant

Samenwerken met Interactive Monkey

Het team van Interactive Monkey maakt webshops die jouw doelgroep overtuigen. Ons development- en designteam heeft jarenlange ervaring in het maken van webshops die scoren.

We kiezen het juiste CMS op basis van jouw wensen

We werken met een team experts aan jouw webshop

We laten vooraf precies weten wat de kosten zijn

Waar kunnen we je nog meer mee helpen?

Webshop design & SEO

Stay Golden

Voor haar- en baardverzorgingsmerk Stay Golden ontwikkelden we een herkenbare huisstijl en een gebruiksvriendelijke webshop. In korte tijd groeiden de bekendheid én het aantal bestellingen.

Webshop Stay Golden
Apple Macbook Pro mock up

Webshop

Een overzicht van tevreden klanten

Humanitas 't Gooi logo
Logo Eliza Vastgoed
Amphitec logo
De Springkussen Koning logo
Barbier Rogier logo
Finch Capital logo
Best Boom en Tuinverzorging logo
Rebain International logo

Wat onze klanten zeggen

Rolf Lepp - Riverparc

We wilden een nieuwe website op een nieuw platform met tegelijkertijd een uitbreiding van het aantal functionaliteiten. We kwamen al snel in contact met Interactive Monkey. Van offertestadium tot oplevering van onze nieuwe website ging de samenwerking perfect. In 8 weken tijd is het geheel gerealiseerd.

Partner badge Wix

Monique Noya - Noya Coaching

Ik kan Interactive Monkey van harte aanbevelen. De communicatie was vlot, de advisering pro-actief en en zorgvuldig. Mede dankzij de support van Interactive Monkey heeft mijn website een zeer professionele uitstraling gekregen. Het persoonlijke contact heb ik gewaardeerd, als klant voelde ik mij gezien en serieus genomen.

Partner badge Wix
bottom of page