top of page

Doeltreffende social media campagnes

Social media is een perfecte manier om in contact te komen en te blijven met bestaande en potentiële klanten. Interactive Monkey helpt je bij het creëren en delen van inspirerende content en het opzetten en optimaliseren van doeltreffende social media campagnes. Zo laat je op een positieve manier van je horen en geef je jouw doelgroep de mogelijkheid jouw merk en producten te leren kennen.

Eric Coppenhagen en Ronald van Voorthuizen social media strategie
Eric Coppenhagen portret

Eric Coppenhagen

Marketing consultant

Samenwerken met Interactive Monkey

Adverteren op social media is een krachtige marketingtool, maar vraagt ook om een professionele aanpak. Wij weten precies wat er nodig is om jouw doelgroep te activeren.

Wij willen eerst jouw bedrijf en doelgroep leren kennen

Onze content creators weten de juiste snaar te raken

Elke maand ontvang je een heldere rapportage

Waar kunnen we je nog meer mee helpen?

Google Ads & social media

Barbier Rogier

Voor barbershop Barbier Rogier hebben we een succesvolle Google Ads en social media campagne opgezet. In no-time steeg het aantal afspraken met 40 procent en wisten we de campagnekosten sterk te verlagen.

Website Barbier Rogier Weesp
Apple Macbook Pro mock up

Social media

Een overzicht van tevreden klanten

Humanitas 't Gooi logo
Logo Eliza Vastgoed
Amphitec logo
De Springkussen Koning logo
Barbier Rogier logo
Finch Capital logo
Best Boom en Tuinverzorging logo
Rebain International logo

Wat onze klanten zeggen

Rolf Lepp - Riverparc

We wilden een nieuwe website op een nieuw platform met tegelijkertijd een uitbreiding van het aantal functionaliteiten. We kwamen al snel in contact met Interactive Monkey. Van offertestadium tot oplevering van onze nieuwe website ging de samenwerking perfect. In 8 weken tijd is het geheel gerealiseerd.

Partner badge Wix

Monique Noya - Noya Coaching

Ik kan Interactive Monkey van harte aanbevelen. De communicatie was vlot, de advisering pro-actief en en zorgvuldig. Mede dankzij de support van Interactive Monkey heeft mijn website een zeer professionele uitstraling gekregen. Het persoonlijke contact heb ik gewaardeerd, als klant voelde ik mij gezien en serieus genomen.

Partner badge Wix
bottom of page