top of page
Interactive Monkey logo transparant

SEO copywriting bureau

Teksten die goed scoren bij zowel jouw klanten als Google: dat is waar onze SEO copywriters goed in zijn. Onze copywriters hebben een scherp oog voor zoekwoorden, maar verliezen daarbij nooit jouw doelgroep uit het oog. Bij Interactive Monkey leveren we teksten die overtuigen en hoog scoren in Google.

Goede SEO teksten laten schrijven

Goede SEO teksten schrijven gaat verder dan alleen zoekwoorden op een strategische manier plaatsen. Het gaat ook om het begrijpen van je klant, het schrijven van een relevante boodschap en om een stap voor te blijven op je concurrentie. Bij Interactive Monkey werken onze copywriters en SEO specialisten nauw samen. Zo ben je verzekerd van topkwaliteit teksten die ook nog eens goed scoren in Google.

Jouw expertise, onze SEO kennis

Bij Interactive Monkey zijn we ervan overtuigd dat we alleen succesvol kunnen zijn wanneer we optimaal met elkaar samenwerken. Jouw expertise, gecombineerd met onze SEO kennis, vormt de perfecte mix voor topkwaliteit content. We beginnen altijd met een diepgaande kick-off sessie en betrekken je actief bij elk project, want jouw specifieke kennis is van groot belang voor het behalen van succes.

Waar kunnen we mee helpen?

Bedankt voor je bericht!

CONTACT OPNEMEN

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen doen?

Plant achtergrond

HOW IT WORKS

A simple, yet effective three step process

  • This is your Product section paragraph. It’s an ideal place to showcase the types of products available, and underline any important or unique features.

  • This is your Product section paragraph. It’s an ideal place to showcase the types of products available, and underline any important or unique features.

  • This is your Product section paragraph. It’s an ideal place to showcase the types of products available, and underline any important or unique features.

ONZE WERKWIJZE

Onze werkwijze helpt je in 3 stappen naar groei

  • Tijdens onze kennismaking bespreken we je doelstellingen en bedrijfscultuur. Wat zijn je ambities, wat zijn je doelen, wat is de verwachte customer lifetime value en wat verwacht je met betrekking tot omzet en aanvragen? Wanneer we dat helder hebben starten met een kansenonderzoek. We analyseren de markt, de potentiële groei en welke kanalen we het beste kunnen inzetten. Op basis hier van maken we een op maat gemaakt plan.

  • Wanneer het plan van aanpak definitief is kunnen we aan de slag met de implementatie. We maken of optimaliseren je website, richten de online marketing campagnes in en zorgen dat alle tools om de resultaten te meten zijn ingericht. Tijdens dit proces word je natuurlijk goed op de hoogte gehouden van alle vorderingen. En dan is het grote moment daar, we gaan je nieuwe website en online marketing campagnes live zetten.

  • Tijdens onze 30 dagen sprints gaan we aan de slag om jouw doelstellingen te overtreffen. Maandelijks ontvang je een rapportage met de behaalde resultaten en bespreken we wat er goed gaat en op welke onderdelen er mogelijkheden tot verbetering zijn. Wanneer je geen behoefte hebt om maandelijks de resultaten en eventuele verbeterpunten te bespreken is het ook mogelijk dit een per kwartaal of per half jaar te doen. 

bottom of page