top of page

Scherpe webteksten laten schrijven

Jouw doelgroep inspireren en activeren èn scoren in Google: dat is waar de teksten op jouw website aan moeten voldoen. Onze SEO copywriters hebben jarenlange ervaring met het schrijven van teksten die jouw doelgroep aanspreken en hoog scoren in Google. Wij nemen al het schrijfwerk uit handen. Zo ben jij gegarandeerd van SEO copywriting die het verschil maakt.

Ronald van Voorthuizen kantoor Interactive Monkey
Eric Coppenhagen portret

Eric Coppenhagen

Marketing consultant

Samenwerken met Interactive Monkey

Jouw USP’s vertalen naar activerende, inspirerende en zoekmachine-vriendelijke teksten: dat is waar wij jarenlange ervaring in hebben.

Onze SEO copywriters luisteren naar jouw verhaal

Wij schrijven teksten die scoren in Google

Jouw website schiet omhoog in de zoekresultaten

Waar kunnen we je nog meer mee helpen?

Website design & SEO

Stay Golden

Voor haar- en baardverzorgingsmerk Stay Golden ontwikkelden we een herkenbare huisstijl en een gebruiksvriendelijke website. In korte tijd groeiden de bekendheid én het aantal bestellingen.

Website Stay Golden
Apple Macbook Pro mock up

Website

Een overzicht van tevreden klanten

Humanitas 't Gooi logo
Logo Eliza Vastgoed
Amphitec logo
De Springkussen Koning logo
Barbier Rogier logo
Finch Capital logo
Best Boom en Tuinverzorging logo
Rebain International logo

Wat onze klanten zeggen

Rolf Lepp - Riverparc

We wilden een nieuwe website op een nieuw platform met tegelijkertijd een uitbreiding van het aantal functionaliteiten. We kwamen al snel in contact met Interactive Monkey. Van offertestadium tot oplevering van onze nieuwe website ging de samenwerking perfect. In 8 weken tijd is het geheel gerealiseerd.

Partner badge Wix

Monique Noya - Noya Coaching

Ik kan Interactive Monkey van harte aanbevelen. De communicatie was vlot, de advisering pro-actief en en zorgvuldig. Mede dankzij de support van Interactive Monkey heeft mijn website een zeer professionele uitstraling gekregen. Het persoonlijke contact heb ik gewaardeerd, als klant voelde ik mij gezien en serieus genomen.

Partner badge Wix
bottom of page