top of page

Jouw marketing dashboard

Met het marketing dashboard van Interactive Monkey verzamel je al jouw gegevens op één veilige plaats en staan ze direct klaar voor analyse door jou en jouw team. Jouw gegevens zijn altijd accuraat en up-to-date voor al jouw marketing rapportage behoeften. Zo gaan er geen overbodige marketingkosten of inspanningen verloren en bespaar je veel tijd. Doordat je in 1 oog opslag de juiste overzichten hebt, ben je direct in staat de juiste conclusies te trekken.

Eric Coppenhagen Ronald van Voorthuizen marketing dashboard
Eric Coppenhagen portret

Eric Coppenhagen

Marketing consultant

Samenwerken met Interactive Monkey

Het team van Interactive Monkey weet precies hoe ze een marketing dashboard voor je moeten inrichten om zoveel mogelijk data snel klaar te hebben voor het maken van beslissingen.

Krijg inzicht in de meest belangrijke statistieken

Maak beslissingen op basis van betrouwbare data

We dagen onszelf uit en kijken altijd wat beter kan

Google Ads & social media

Barbier Rogier

Voor barbershop Barbier Rogier hebben we een succesvolle Google Ads en social media campagne opgezet. In no-time steeg het aantal afspraken met 40 procent en wisten we de campagnekosten sterk te verlagen.

Website Barbier Rogier Weesp
Apple Macbook Pro mock up

Google Ads

Een overzicht van tevreden klanten

Humanitas 't Gooi logo
Logo Eliza Vastgoed
Amphitec logo
De Springkussen Koning logo
Barbier Rogier logo
Finch Capital logo
Best Boom en Tuinverzorging logo
Rebain International logo

Wat onze klanten zeggen

Rolf Lepp - Riverparc

We wilden een nieuwe website op een nieuw platform met tegelijkertijd een uitbreiding van het aantal functionaliteiten. We kwamen al snel in contact met Interactive Monkey. Van offertestadium tot oplevering van onze nieuwe website ging de samenwerking perfect. In 8 weken tijd is het geheel gerealiseerd.

Partner badge Wix

Monique Noya - Noya Coaching

Ik kan Interactive Monkey van harte aanbevelen. De communicatie was vlot, de advisering pro-actief en en zorgvuldig. Mede dankzij de support van Interactive Monkey heeft mijn website een zeer professionele uitstraling gekregen. Het persoonlijke contact heb ik gewaardeerd, als klant voelde ik mij gezien en serieus genomen.

Partner badge Wix
bottom of page