top of page

Gericht adverteren met Google Ads

Google Ads is een krachtige tool waarmee je goede resultaten kunt behalen. Om je concurrenten voor te blijven en zo veel mogelijk resultaat uit je marketingbudget te halen is het belangrijk om voor een professionele opzet te gaan. Ons team van Google Ads specialisten kent het klappen van de zweep. Wij gebruiken onze jarenlange kennis en ervaring om meer relevante bezoekers naar je website te halen.

Team Interactive Monkey samenwerken Google Ads
Eric Coppenhagen portret

Eric Coppenhagen

Marketing consultant

Samenwerken met Interactive Monkey

Google Ads is een krachtige marketingtool, maar vraagt ook om een professionele aanpak. Wij weten precies wat er nodig is om meer relevante bezoekers naar jouw website te krijgen.

We brengen eerst jouw doelgroep en doelstellingen in kaart

Regelmatig sessies over uitingen en landingspagina’s

Wij zetten effectieve en meetbare campagnes op

Waar kunnen we je nog meer mee helpen?

Google Ads & social media

Barbier Rogier

Voor barbershop Barbier Rogier hebben we een succesvolle Google Ads en social media campagne opgezet. In no-time steeg het aantal afspraken met 40 procent en wisten we de campagnekosten sterk te verlagen.

Website Barbier Rogier Weesp
Apple Macbook Pro mock up

Google Ads

Een overzicht van tevreden klanten

Humanitas 't Gooi logo
Logo Eliza Vastgoed
Amphitec logo
De Springkussen Koning logo
Barbier Rogier logo
Finch Capital logo
Best Boom en Tuinverzorging logo
Rebain International logo

Wat onze klanten zeggen

Rolf Lepp - Riverparc

We wilden een nieuwe website op een nieuw platform met tegelijkertijd een uitbreiding van het aantal functionaliteiten. We kwamen al snel in contact met Interactive Monkey. Van offertestadium tot oplevering van onze nieuwe website ging de samenwerking perfect. In 8 weken tijd is het geheel gerealiseerd.

Partner badge Wix

Monique Noya - Noya Coaching

Ik kan Interactive Monkey van harte aanbevelen. De communicatie was vlot, de advisering pro-actief en en zorgvuldig. Mede dankzij de support van Interactive Monkey heeft mijn website een zeer professionele uitstraling gekregen. Het persoonlijke contact heb ik gewaardeerd, als klant voelde ik mij gezien en serieus genomen.

Partner badge Wix
bottom of page