top of page

Conversie optimalisatie bureau

Start met conversie optimalisatie

Je hebt veel geld betaald voor een nieuwe website en je geeft maandelijks budget uit aan online marketing campagnes en het laten schrijven van aansprekende content. Het budget dat je uitgeeft moet natuurlijk wel zorgen voor een goede ROI. Door conversie optimalisatie van jouw website investeer je in een hoger rendement uit je online marketing activiteiten.

Eric Coppenhagen en Ronald van Voorthuizen conversie optimalisatie strategie
Eric Coppenhagen portret

Eric Coppenhagen

Marketing consultant

Samenwerken met Interactive Monkey

Wij laten niks aan het toeval over. Onze conversie optimalisatie specialisten helpen je aan een hoger rendement met een slimme conversie optimalisatie strategie.

We starten niet zonder een goede optimalisatie strategie

Jouw dedicated accountmanager houdt je op de hoogte

We dagen onszelf uit en kijken altijd wat beter kan

Website design & SEO

Stay Golden

Voor haar- en baardverzorgingsmerk Stay Golden ontwikkelden we een herkenbare huisstijl en een gebruiksvriendelijke website. In korte tijd groeiden de bekendheid én het aantal bestellingen.

Website Stay Golden
Apple Macbook Pro mock up

Website

Een overzicht van tevreden klanten

Humanitas 't Gooi logo
Logo Eliza Vastgoed
Amphitec logo
De Springkussen Koning logo
Barbier Rogier logo
Finch Capital logo
Best Boom en Tuinverzorging logo
Rebain International logo

Wat onze klanten zeggen

Rolf Lepp - Riverparc

We wilden een nieuwe website op een nieuw platform met tegelijkertijd een uitbreiding van het aantal functionaliteiten. We kwamen al snel in contact met Interactive Monkey. Van offertestadium tot oplevering van onze nieuwe website ging de samenwerking perfect. In 8 weken tijd is het geheel gerealiseerd.

Partner badge Wix

Monique Noya - Noya Coaching

Ik kan Interactive Monkey van harte aanbevelen. De communicatie was vlot, de advisering pro-actief en en zorgvuldig. Mede dankzij de support van Interactive Monkey heeft mijn website een zeer professionele uitstraling gekregen. Het persoonlijke contact heb ik gewaardeerd, als klant voelde ik mij gezien en serieus genomen.

Partner badge Wix
bottom of page