top of page

API koppeling laten maken

Een API koppeling laten maken

API staat voor application programming interface en is een methode om twee verschillende software applicaties aan elkaar te koppelen. API’s bieden een veilige manier voor alle mogelijke applicaties om met elkaar te communiceren en zonder tussenkomst van de gebruiker informatie uit te wisselen. Interactive Monkey heeft jarenlange ervaring in het koppelen van API’s. Wij nemen het hele proces uit handen.

Eric Coppenhagen Ronald van Voorthuizen samenwerken kantoor
Eric Coppenhagen portret

Eric Coppenhagen

Marketing consultant

Samenwerken met Interactive Monkey

Alle API koppelingen worden volledig in-house gekoppeld door de developers van Interactive Monkey. Jij laat ons weten waar de uitdaging zit, wij bedenken de oplossing.

Werk efficiënter en voorkom fouten tijdens processen

We werken met ervaren developers aan jouw API's

We leveren gedegen en betrouwbare oplossingen

Waar kunnen we je nog meer mee helpen?

Offerte tool

Aircovooru.nl

Voor Aircovooru.nl bouwden we een online tool voor het aanvragen en ondertekenen van offertes. Inmiddels is de tool in gebruik door potentiële klanten van Aircovooru.nl en winkelbezoekers van Hubo.

Website Aircovooru.nl
Apple Macbook Pro mock up

Offerte tool

Een overzicht van tevreden klanten

Humanitas 't Gooi logo
Logo Eliza Vastgoed
Amphitec logo
De Springkussen Koning logo
Barbier Rogier logo
Finch Capital logo
Best Boom en Tuinverzorging logo
Rebain International logo

Wat onze klanten zeggen

Rolf Lepp - Riverparc

We wilden een nieuwe website op een nieuw platform met tegelijkertijd een uitbreiding van het aantal functionaliteiten. We kwamen al snel in contact met Interactive Monkey. Van offertestadium tot oplevering van onze nieuwe website ging de samenwerking perfect. In 8 weken tijd is het geheel gerealiseerd.

Partner badge Wix

Monique Noya - Noya Coaching

Ik kan Interactive Monkey van harte aanbevelen. De communicatie was vlot, de advisering pro-actief en en zorgvuldig. Mede dankzij de support van Interactive Monkey heeft mijn website een zeer professionele uitstraling gekregen. Het persoonlijke contact heb ik gewaardeerd, als klant voelde ik mij gezien en serieus genomen.

Partner badge Wix
bottom of page