Best Boom en Tuin introductie foto

Best Boom & Tuin

Best Boom & Tuinverzorging heeft al een mooi klantenbestand opgebouwd waar ze regelmatig voor aan de slag gaan, maar ze wilde graag verder groeien en nieuwe klanten bereiken.

Home / Best Boom en Tuin

Nieuwe klanten voor Best Boom en Tuin

Best Boom & Tuinverzorging was op zoek naar een partner die hun kon helpen om meer leads via de website te genereren. Hiervoor hebben wij een nieuwe website gemaakt met gerichte Google Ads campagnes. Het resultaat is gemiddeld 300% meer leads via de website. Deze case vroeg dus niet alleen om een mooi uitziende website, maar ook gerichte Google Ads campagnes.

Ronald van Voorthuizen en Inez Kruijswijk Interactive Monkey

De uitdaging

Best Boom & Tuinverzorging was op zoek naar een partner die hun kon helpen om meer leads via de website te genereren. Hiervoor hebben wij een nieuwe website gemaakt met gerichte Google Ads campagnes. Het resultaat is gemiddeld 300% meer leads via de website.

Deze case vroeg dus niet alleen om een mooi uitziende website, maar ook gerichte Google Ads campagnes.

Aanpak

Voor Best Boom en Tuin moest alles opnieuw opgezet worden. Er was een oude website aanwezig, maar die was niet meer te hergebruiken en de Google Ads campagnes moesten van begin af aan opgezet worden.

Na het ontwerpen van de huisstijl en en het ontwikkelen van de website hebben we de Google Ads campagnes ingericht en gezorgd dat we alle conversies goed kunnen meten om steeds verder te optimaliseren.

Eric Coppenhagen en Ronald van Voorthuizen strategie bespreking
Mac Book mock up website
Schermafbeelding 2021-10-06 om 11.40.22.png

Design & Google Ads

Het resultaat

Best Boom & Tuin verzorging was erg blij met de uitstraling van hun nieuwe website. Met het nieuwe uiterlijk, vers geschreven teksten en persoonlijke foto’s verslaan ze de concurrentie. Nadat we we gestart zijn met de Google Ads campagnes kon de groei beginnen.

Een kleine greep uit ons portfolio :

Amphitec logo
Logo Barbier Rogier
Logo CAPE Holland
Logo Destress Lab
Logo Best Boom en Tuin
Logo Finadi
Logo Finch Capital
Logo Gitaartabs
Logo Nexxt Gym
Logo DMS Netherlands