Het begint bij een goed converterende website.

Conversie optimalisatie is een doorlopend proces. Van het opstellen van hypotheses tot het analyseren van data en hier op verder testen.

Conversie optimalisatie

 

Verbeter de effectiviteit van jouw website met conversie optimalisatie.

Wanneer je flink geïnvesteerd hebt in jouw website wil je deze investering natuurlijk terug verdienen. Ook de maandelijkse investeringen aan Google Ads en SEO optimalisatie moeten ruimschoots terug verdient worden. Daarom is het belangrijk om te werken aan de effectiviteit van jouw website. Zo ontvang je niet alleen meer bezoekers, maar zorg dat een hoger percentage op jouw website daadwerkelijk actie onderneemt.

Door de bezoekers van jouw website te voorzien van de juiste content, intuïtieve navigatie en krachtige call-to-actions zorg je voor een conversie van tot wel 6%. We zorgen doorlopend voor verschillende versies van jouw website en testen deze op een gedeelte van jouw bezoekers. Op basis van de ontvangen data weten we wat wel en wat niet werkt voor jouw klanten.

We bedenken samen hoe we de bezoekers van jouw website kunnen overtuigen en vervolgens gaan wij voor je testen wat het meeste rendement oplevert op jouw website.

"De communicatie was vlot, de advisering pro-actief en en zorgvuldig".

Monique Noya, Noya Coaching

Contact

Neem contact op.

Meer weten over hoe we werken en wat we precies voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op voor een gesprek op locatie of via Zoom.

Doormiddel van het gebruik van dit contactformulier geef je Interactive Monkey toestemming voor het beveiligd opslaan en verwerken van je persoonsgegevens. We nemen binnen één werkdag contact met je op.

Bedankt voor je bericht.