top of page

Rebain International

Rebain International

Meer relevante bezoekers voor Rebain International

Rebain International is een wereldwijde leverancier van chemische grondstoffen. Het familiebedrijf heeft zich gespecialiseerd in het distribueren en verhandelen van glycol, koolwaterstof, ketonen, acetaten, alcoholen, acrylaten en monomeren. Interactive Monkey zette een SEO-strategie op, herstructureerde de website en creëerde nieuwe content.

Team Rebain International overleg

Uitdaging

Een groot aandeel van de bezoekers op de website van Rebain International kwam binnen via de merknaam ‘Rebain International’. Dit zijn bezoekers die al bekend zijn met het bedrijf en dus gericht op zoek waren. Onze uitdaging was om ook algemenere zoekopdrachten naar chemische grondstoffen naar de website van Rebain International te leiden.

Proces

Samen met Rebain International zijn we gestart met een uitgebreide strategie sessie. Tijdens deze sessie stelden we doelen en zetten we een gedegen SEO-strategie op. Onze specialisten konden direct aan de slag met de geoptimaliseerde websitestructuur en het creëren van kwalitatieve content.

Resultaat

Dankzij de herstructurering van de website en het perfectioneren van de content werd Rebain International beter vindbaar in Google. Zowel via de merknaam als de specifieke producten die zij leveren werden ze beter vindbaar. In 12 maanden tijd is het aantal websitebezoekers gestegen met 100 procent en nam het aantal aanvragen significant toe.

bottom of page