top of page

Mijnbouwadvies

Mijnbouwadvies

Een conversie gerichte website voor Mijnbouwadvies

Mijnbouwadvies bouwt, verbouwt, geeft advies en heeft zich gespecialiseerd in schadeherstel en nieuwbouw. Door heel Nederland voeren ze keuringen uit, bemiddelen ze, verbouwen ze keukens, plaatsen ze dakkapellen en vervangen ze kozijnen. Interactive Monkey bouwde een goed vindbare en converterende website.

Bob Westerbrink Mijnbouwadvies

Uitdaging

Om online goed vindbaar te zijn en de naamsbekendheid te vergroten, wilde Mijnbouwadvies een professionele website laten bouwen. Doel van de website is het introduceren van het bedrijf, het uiteenzetten van de diensten en het verhogen van het aantal aanvragen.

Proces

Interactive Monkey werkte voor het ontwerpen en het ontwikkelen van de nieuwe website nauw samen met Mijnbouwadvies. Wij zijn gestart met een uitgebreide strategie sessie waarbij we samen alle doelen hebben vastgelegd. Hierna sloegen onze webdesigner, SEO specialist en copywriter de handen ineen en ontwikkelden een betrouwbare, goed vindbare en activerende website.

Resultaat

Dankzij de nieuwe website ging het aantal organische bezoekers omhoog, steeg het conversiepercentage flink en kwamen er meer opdrachten via de website binnen. Mijnbouwadvies is ontzettend blij met de website en alle resultaten die hier uit voortvloeien.

bottom of page