top of page

Aircovooru.nl

Aircovooru.nl

Slimme offerte tool voor Aircovooru.nl

Aircovooru.nl helpt consumenten bij het kiezen van een goede airco en een gecertificeerde installateur. Dankzij de keuzehulp van Aircovooru.nl zie je door de bomen het bos weer en weet je zeker dat je een degelijk product aanschaft. Interactive Monkey bouwde een online tool voor het aanvragen en ondertekenen van offertes.

Jongetje airco Aircovooru.nl

Uitdaging

Doel van het project was het snel en professioneel ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke tool voor het aanvragen en ondertekenen van offertes. Niet alleen potentiële klanten van Aircovooru.nl gingen gebruikmaken van de tool, ook medewerkers van Hubo zetten het in als vergelijkingsmiddel bij winkelbezoekers die op zoek zijn naar een airco.

Proces

De offertetool was intern al ontworpen door Aircovooru. Ons team van specialisten werd ingeschakeld voor technische ontwikkeling. Tijdens een uitgebreide strategiesessie bepaalden we de exacte flow en bijbehorende functionaliteiten. Onze developers konden snel aan de slag met de implementatie, het testen van de functionaliteiten en het opleveren van de tool.

Resultaat

Aircovooru is zeer tevreden met de offerte tool. Zowel de potentiële klanten van Aircovooru als de winkelbezoekers van Hubo maken intensief gebruik van de tool. De statistieken tonen aan dat de tool een waardevolle investering is geweest.

bottom of page