Aircovooru.nl

Cases  /  Aircovooru.nl

Slimme offerte tool voor Aircovooru.nl

Er zijn modellen, typen en merken in overvloed, maar welke airco is voor jou de beste keuze? Heb je eenmaal een geschikte airco gevonden moet je ook nog op zoek naar een gecertificeerde installateur, zodat je zeker weet dat de airco op de juiste manier wordt geïnstalleerd. Met de keuzehulp van Aircovooru.nl kom je er snel achter wat de juiste airco is voor jouw situatie en wordt de airco geïnstalleerd door een gecertificeerde installateur. En dat alles door een paar eenvoudige stappen te doorlopen.

Aircovooru.nl Haier showmodel

Het proces

Het ontwerp van de offerte tool was intern al gedaan door Aircovooru. Voor de techniek hebben ze de hulp ingeschakeld van Interactive Monkey. We begonnen het project met een uitgebreide strategie sessie. Tijdens deze sessie hebben we de exacte flow en bijbehorende functionaliteiten besproken en vastgelegd. Nadat de flow en de bijbehorende functionaliteiten tot in de puntjes waren uitgedacht zijn onze developers aan de slag gegaan met de implementatie en het testen van de functionaliteiten.

De uitdaging

Het doel van het project was om een tool te ontwikkelen voor het aanvragen en ondertekenen van offertes die simpel in gebruik is. Niet alleen potentiële klanten van Aircovooru kunnen de tool online vinden, maar ook de medewerkers van Hubo zijn uitgerust met de tool om winkelbezoekers die op zoek zijn naar een airco goed van dienst te zijn.

Het resultaat

Aircovooru is erg blij met hoe de offerte tool werkt. Tijdens de eerste maanden is er door potentiële klanten van Aircovooru en winkelbezoekers van Hubo al gretig gebruikt gemaakt van de offerte tool. De statistieken geven aan dat dit een goede investering is geweest voor Aircovooru. Je kunt hier een kijkje nemen op de website waar de offerte tool is geïmplementeerd.