Adverteren op social media

Op een slimme manier adverteren op Social Media.

Adverteren op Social Media zorgt voor een boost in het aantal verkopen of het aantal leads dat je genereert via Social Media. Interactive Monkey heeft ruime ervaring in verschillende branches waardoor we goed weten hoe we een krachtige Social Media campagne voor je moeten opzetten.

 

Door op een slimme manier te adverteren op LinkedIn, Facebook, Instagram of YouTube activeren we heel gericht jouw doelgroep en zorgen we dat we jouw doelstellingen behalen.

Overige diensten

Adverteren op social media

Waarom social media

Social Media is tegenwoordig primair tijdverdrijf.

Een leven zonder Social Media is bijna niet meer voor te stellen. Voor heel veel mensen is tijd doorbrengen op Social Media een primair tijdverdrijf geworden. Hierdoor is Social Media het platform geworden om op een informele manier heel direct met jouw doelgroep te communiceren en een gunfactor te creëren.

Naast het bereiken van potentiële nieuwe klanten is Social Media ook heel geschikt om met jouw bestaande klanten op een informele manier in gesprek te blijven.

Doormiddel van het gebruik van dit contactformulier geef je Interactive Monkey toestemming voor het beveiligd opslaan en verwerken van je persoonsgegevens. We nemen binnen één werkdag contact met je op.

Contact

Mozartlaan 27 F

1217 CM Hilversum

Nederland

t: +31 6 29 727 235

e: info@interactivemonkey.nl

© Interactive Monkey 2021. Alle rechten voorbehouden.