ADVERTEREN OP SOCIAL MEDIA

ADVERTEREN OP SOCIAL MEDIA

Slim adverteren op Social Media

Adverteren op Social Media zorgt voor een boost in het aantal verkopen of het aantal leads dat je genereert via Social Media. Interactive Monkey heeft ruime ervaring in verschillende branches waardoor we goed weten hoe we een krachtige Social Media campagne voor je moeten opzetten.

 

Door op een slimme manier te adverteren op LinkedIn, Facebook, Instagram of YouTube activeren we heel gericht jouw doelgroep en zorgen we dat we jouw doelstellingen behalen.

ADVERTEREN OP FACEBOOK

Met de vele mogelijkheden om jouw doelgroep te targetten is Facebook het perfecte kanaal om jouw doelgroep te bereiken en te activeren.

ADVERTEREN OP LINKEDIN

LinkedIn is het grootste zakelijke netwerk wereldwijd. De mogelijkheden om een zakelijk publiek te bereiken en te activeren zijn dan ook eindeloos.

ADVERTEREN OP INSTAGRAM

Instagram is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig kanaal waar vooral de jongere generatie dagelijks op te vinden is. Perfect voor visuele content.

ADVERTEREN OP TWITTER

Twitter is een relatief voordelig kanaal om op te adverteren. Voor bepaalde branches kan het daarom heel interessant zijn om te kiezen voor Twitter.

Social Media als primair tijdverdrijf 

Een leven zonder Social Media is bijna niet meer voor te stellen. Voor heel veel mensen is tijd doorbrengen op Social Media een primair tijdverdrijf geworden. Hierdoor is Social Media het platform geworden om op een informele manier heel direct met jouw doelgroep te communiceren en een gunfactor te creëren.

 

Naast het bereiken van potentiële nieuwe klanten is Social Media ook heel geschikt om met jouw bestaande klanten op een informele manier in gesprek te blijven.

  • LinkedIn Interactive Monkey
  • Interactive Monkey Instagram page
  • Interactive Monkey Facebook page

Klaar om te starten?

Korte vraag? Chat met ons!

Contact

Varenmeent 7

1218 AN Hilversum

Nederland

t: +31 6 29 727 235

e: info@interactivemonkey.nl

Volg ons op social media:

  • LinkedIn Interactive Monkey
  • Instagram Interactive Monkeyamm
  • Facebook Interactive Monkey

© Interactive Monkey 2021. Alle rechten voorbehouden.