Adverteren op Google

Hèt online marketingbureau voor adverteren op Google.

Door te adverteren op Google ga je heel gericht op zoek naar jouw doelgroep en bereik je ze op het juiste moment. We bereiken de juiste doelgroep door heel specifiek gebruik te maken van de mogelijkheden op het gebied van targeting. Op deze manier betaal je alleen voor relevante bezoekers.

 

Met een goede website kun je een conversie van ongeveer 4 procent bereiken. Dit betekend ook dat 96% van de bezoekers de website weer verlaat zonder actie te ondernemen. Met scherpe remarketing proberen we deze alsnog over te halen.

Overige diensten

Adverteren op Google

Waarom Interactive Monkey

Zo zorgen we dat jouw Google campagne werkt.

Bij Interactive Monkey geloven we dat we het beste resultaat halen als we samenwerken. We betrekken je dan ook zoveel mogelijk bij het proces. Zonder jou kunnen wij niet het succes behalen dat we voor ogen hebben. Jij begrijpt namelijk als geen ander wat er in jouw branche speelt.

Samen gaan we bedenken hoe wat de beste strategie is voor jouw doelgroep. Daarnaast is het van groot belang om te blijven communiceren over de aanvragen die er binnen komen en of dat de gewenste resultaten zijn.

Doormiddel van het gebruik van dit contactformulier geef je Interactive Monkey toestemming voor het beveiligd opslaan en verwerken van je persoonsgegevens. We nemen binnen één werkdag contact met je op.

Contact

Mozartlaan 27 F

1217 CM Hilversum

Nederland

t: +31 6 29 727 235

e: info@interactivemonkey.nl

© Interactive Monkey 2021. Alle rechten voorbehouden.