ADVERTEREN OP GOOGLE

ADVERTEREN OP GOOGLE

Google Ads set-up en beheer

Ben je op zoek naar de juiste manier om te adverteren op Google of heb je hulp nodig bij het optimaliseren van een bestaande champagne? Neem dan direct contact op met Interactive Monkey. We hebben uitgebreide ervaring met het opzetten en beheren van Google Ads en Google Shopping campagnes.  

 

Als Google Ads agency beheren we al geruime tijd Google Ads campagnes voor bedrijven in uiteenlopende branches. We starten met een grondige analyse van jouw doelgroep en de te volgen strategie. Hierdoor kunnen we ook een gerichte schatting maken van de te behalen resultaten.

JUISTE ZOEKWOORDEN

Om op de juiste momenten vertoont te worden op de resultatenpagina van Google is het toepassen van de juiste zoekwoorden essentieel.

CAMPAGNE BEHEER

Met de imput die we krijgen vanuit de campagne kunnen we  structureel optimaliseren en weten we maximaal rendement te behalen.

CAMPAGNE SET-UP

Vanwege onze ruime ervaring in verschillende branches weten we het maximale uit jouw champagne te halen. Maximaal rendement uit jouw budget. 

MAANDELIJKSE  RAPPORTAGE

We verzorgen maandelijks een overzichtelijke rapportage, zodat je precies weet hoeveel bezoekers en conversies jouw investering precies heeft opgeleverd.

Google shopping voor e-commerce

Google Shopping is de perfecte manier om jouw producten te promoten op Google. Gebruikers van Google zien jouw product, inclusief afbeelding, prijs, titel en bedrijfsnaam, direct in de zoekresultaten. Hierdoor weten potentiele kopers direct wat je aanbiedt en worden ze verleid jouw website te bezoeken.

 

Voor (web)winkels die hun voorraad willen promoten is dit een zeer interessant manier van promoten. Je kunt op een snelle manier zichtbaarheid creeren voor jouw producten en de verkoop een boost geven.

  • LinkedIn Interactive Monkey
  • Interactive Monkey Instagram page
  • Interactive Monkey Facebook page

Klaar om te starten?

Korte vraag? Chat met ons!

Contact

Varenmeent 7

1218 AN Hilversum

Nederland

t: +31 6 29 727 235

e: info@interactivemonkey.nl

Volg ons op social media:

  • LinkedIn Interactive Monkey
  • Instagram Interactive Monkeyamm
  • Facebook Interactive Monkey

© Interactive Monkey 2021. Alle rechten voorbehouden.