top of page
Eric Coppenhagen Ronald van Voorthuizen kantoor Interactive Monkey

Wij helpen ambitieuze bedrijven groeien

Interactive Monkey is hèt full-service online marketing bureau in Hilversum. We combineren slimme oplossingen met een dynamisch team van webdesigners, developers, marketeers en strategen. Ons doel: het realiseren van groei voor ambitieuze bedrijven zoals dat van jou!

Klaar om te groeien?

Plan direct een gratis adviesgesprek

Eric Coppenhagen Ronald van Voorthuizen kantoor Interactive Monkey

Online marketing bureau in Hilversum

Als full-service online marketing bureau zetten we ons dagelijks in om ambitieuze bedrijven zoals dat van jou te helpen groeien. Ons geheim? Een winnende combinatie van slimme online marketing oplossingen en een dynamisch team van webdesigners, developers, marketeers en strategische denkers. We snappen dat elk bedrijf uniek is en dat jouw wensen en doelen een gepersonaliseerde aanpak nodig hebben. Daarom bieden we op maat gemaakte strategieën die worden afgestemd op jouw specifieke behoeften. Zo zorgen we er voor dat jij je concurrentie een stap voor kan blijven.

Online marketing diensten

We ontwikkelen op maat gemaakte strategieën, effectieve online marketing campagnes en websites die naadloos aansluiten bij jouw bedrijf. Nieuwsgierig naar welke van onze diensten jouw bedrijf helpen groeien?

Website

Interactive Monkey maakt stijlvolle websites die functionaliteit, conversie en uitstraling combineren. Met behulp van moderne tools ontwikkelen we effectieve online ervaringen die écht indruk maken.

Google Ads

Interactive Monkey beschikt over een team ervaren en gedreven Google Ads specialisten. Zij zorgen op een effectieve manier voor meer relevante bezoekers op jouw website.

Webapplicatie

Een goede webapplicatie kenmerkt zich door gebruiksgemak en stroomlijnt bedrijfsprocessen, waardoor jouw team efficiënter en nauwkeuriger kan werken. Zo bespaar je tijd en geld.

Social media

Onze creatieve en data-gedreven social media specialisten gebruiken hun expertise om via diverse social media kanalen relevante bezoekers naar jouw website te sturen.

Strategie

Met het ontwikkelen van een doeltreffende online marketing strategie zorgen de experts van Interactive Monkey voor een constante stroom aan leads en omzet voor jouw bedrijf.

Klaar om te groeien?

Plan direct een gratis adviesgesprek

Wij maken websites die optimaal scoren

Een goede website is meer dan alleen een visitekaartje voor jouw bedrijf. Het is een middel om te zorgen voor een constante stroom aan potentiële klanten, die op hun beurt weer voor omzet zorgen. Wanneer jouw website hier nog niet aan voldoet, is het tijd om daar verandering in te brengen. Interactive Monkey heeft een team van ervaren professionals die zich richten op webdesign en webdevelopment. We helpen jouw bedrijf graag bij het maken van een website die perfect aansluit bij jouw behoeften. Of je nu helemaal vanaf het begin wilt beginnen of jouw bestaande website wil verbeteren, Interactive Monkey staat voor je klaar!

Eric Coppenhagen Inez Kruijswijk website ontwikkelen
Eric Coppenhagen Ronald van Voorthuizen Inez Kruijswijk Google Ads strategie

Haal het maximale uit Google Ads

Heb je zelf een Google Ads campagne opgezet, maar haal je nog niet de gewenste resultaten? Of worstel je überhaupt met alle instellingen waar je mee te maken krijgt? Als full-service online marketing bureau zetten we ons altijd in voor het hoogst haalbare, ook voor jouw Google Ads campagnes. Of je nu wilt focussen op YouTube, Google Display, Google Search of Google Shopping advertenties, samen met jou onderzoeken we welke aanpak het beste past bij jouw bedrijf. Ben je al klaar om samen met onze specialisten aan de slag te gaan? Wij kunnen niet wachten om te starten!

Effectieve campagnes op social media

Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken, zowel in ons privéleven als in de zakelijke wereld. Platformen zoals Instagram, Facebook, LinkedIn en TikTok bieden daarom goede mogelijkheden om je online zichtbaarheid te vergroten, klanttevredenheid te verhogen en meer omzet te genereren. Maar hoe pak je dat aan? Dat is een vraag waar wij het antwoord op hebben! Als full-service online marketing bureau zijn wij experts in het effectief inzetten van advertenties social media. Door middel van een slimme targeting genereren wij snel nieuwe leads voor jouw bedrijf.

Eric Coppenhagen Ronald van Voorthuizen social media strategie bespreken

Veel gestelde vragen

We begrijpen dat je na het doornemen van alle informatie misschien nog met vragen zit. Daarom hebben we hieronder de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

Wat doet een online marketing bureau?

Online marketing is het aanbieden van producten of diensten via het wereldwijde web, gebruikmakend van diverse online marketing kanalen. Deze online marketing kanalen kunnen bestaan uit een website, webshop, social media of zoekmachines. Het doel is het aanspreken van jouw doelgroep op het internet om jouw doelstellingen te behalen. Deze doelstellingen kunnen heel divers zijn: je kunt je bijvoorbeeld richten op het vergroten van je naamsbekendheid, het aantrekken van meer bezoekers naar je website, het versterken van klantloyaliteit of het genereren van meer aanvragen of verkopen. 

Wat kost een online marketing bureau?

De tarieven van een online marketing bureau kunnen flink verschillen. Dit hangt af van kennis, ervaring en de diensten die je afneemt. Tarieven schommelen over het algemeen tussen de 75 en 150 euro per uur. Maar een uurtarief verteld dus niet het hele verhaal. Wat echt belangrijk is, is wat het online marketing bureau jouw bedrijf gaat opleveren. Grotere bureau’s investeren vaak in trainingen, tools en automatisering. Hierdoor kunnen ze vaak veel meer werk verzetten in hetzelfde uur. Laat je niet verleiden door loze beloftes. Het uiteindelijke resultaat is het enige dat telt.

bottom of page